- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
interstate76 #702 üzenetére
Na most már leírom én is, hogy szerintem kinek éri meg 40-ért. Pl vannak olyan perverz alakok, akik valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag legális windows-zal szeretnék használni a gépüket.
OEM win 8.1-et most legolcsóbban 29ezer forintért találtam. Tehát ha jól számolok, kapsz hozzá egy komplett működőképes multimédiás gépet 11ezer forintért. Újonnan. Össze tudsz rakni 11ezer forintból egy bármilyen gépet? Egy ház többe kerül... -
tlac
nagyúr
válasz
az ilyen alatt a topik témájában szereplő eszközökre gondoltan, nem a mindenféle egyéb cuccra
nem tudjuk egymást meggyőzni, már sokszor bebizonyosodott, felesleges futni újabb köröket
-
Zsoo80
tag
válasz
Én elfogadom amit írsz. 25E-ért nekem nagyon jó vétel volt. De én személy szerint 40E-t még megadtam volna érte. Nekem pont egy ilyen kellett, legalább nem valami androidos vacakkal szenvedek, amit először terveztem, de aztán megtaláltam ezt. Teljesen hangtalan és tökéletesen passzol az itthoni mini halozatomba.
Nézegettem célhardvert is (dune, popcorn,stb.) de sokaltam az àrukat és a korlátozott lehetőségeiket.
De mindenkinek másra kell(het), így saját magának kell megítélnie, hogy mi mennyit ér meg neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest