- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
#79335424 #3150 üzenetére
Én frissíteni szoktam a systemben a google appokat hogy ne foglaljon még a data alatt is helyet. De a GPSZ-t nem lehet átrakni mert elszáll. Oda egy romba való appot kell berakni, és akkor le fogja frissíteni a play áruházból. Nincs valami custom recovery (cwm/twrp) ahonnan egy gapps csomagot lehetne telepíteni?
-
idegen lény
addikt
válasz
#79335424 #3150 üzenetére
Ne is mondd!
Nekem már legalább egy hónapja állandóan dobálja a hibaüzeneteket a KitKat-es CS918G PLUS, hogy telepítsem a Google Play-szolgáltatásokat, meg hogy mi minden nem működik nélküle, Gmail, Naptár, Google+, stb. De amikor rákattintok, akkor előjön egy "ablak": "Válasszon fiókot", de hiába OK-zom le a létező gmail-es fiókomat, csak újra és újra feldobja ezt az "ablakot". A Google Play-be meg azóta nem tudok belépni, ha megpróbálom lefagy vagy forog a végtelenségig a betöltés ikon. Érdekes módon ettől még ugyanúgy tudom használni a Gmail-t, meg a többit is, mint ahogy a gép beüzemelésétől kezdve tudtam. Nem tudom, hogy mitől bolondult most meg a KitKat, de azóta néha magától bekapcsolja a Tilos Rádiós alkalmazásomat is, ami nem zavarna, mert szeretem hallgatni, csak hát mégis... Többek között ezen anomáliák miatt is szeretnék Windowsra váltani, mert elegem lett már az Android hülyeségeiből és primitív megoldásaiból.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egérpad topik
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- I7 4790K - Radeon R9 290 a Gamer PC
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RTX 5060 / A620M / 16 vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB+1TB M.2 SSD/ Win 11
- Gaming PC eladó-i7-9700K / Nvidia GeForce gtx 1660 Super / 16GB RAM / 1TB SSD
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest