Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED monitor topic
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
A korábban, általam futott körökről: én nem azt mondtam, hogy ki mit vegyen inteles mini pc helyett, hanem megkérdeztem, hogy szerintetek mire jó, és ebből lett olyan vita, hogy márpedig az itt leírt célterületekre, ilyen áron bizony jobb, használhatóbb hardverek is vannak. Én a magam részéről most is ott tartok, hogy 80-100 USD-ért (járulékos ktg-ek és melegedési problémák nélkül) szuper kis ketyere lenne, de 40e Ft-ért nem az. Ehhez jön bónuszképpen, hogy szét kell fúrni, hogy fél óránál hosszabb ideig is használni lehessen, szóval... (ide most nem írok jelzőket, mert nem akarok újabb vitát generálni).
Egyébként őszintén kíváncsi vagyok a továbbfejlesztett verzióra! Van egy 20 USD-s GB-os kuponom, ami alig várja, hogy elköltsem - ha nem kell gányolni a cpu felmelegedésének elkerüléséhez, akkor lehet, hogy megkockáztatok egy rendelést és lesz a fórumon egy nagyon-nagyon kritikus teszter!
Ha az új is ilyen lesz, akkor meg marad az MK908-as és lecserélem a telefonom. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Proxmox VE
- Mesterséges intelligencia topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G3 TWR PC, i5-6500 CPU, 16 GB DDR4 RAM, Windows 11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Eladó Ryzen 5 + RTX 2060 Super - 8 GB RAM - B450m
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-10400F/ASUS PRIME B460M-A/RTX 4060 Ti 8gb/16 GB DDR4
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha az új is ilyen lesz, akkor meg marad az MK908-as és lecserélem a telefonom.