Hirdetés
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Micro Four Thirds
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CPU léghűtés kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
A korábban, általam futott körökről: én nem azt mondtam, hogy ki mit vegyen inteles mini pc helyett, hanem megkérdeztem, hogy szerintetek mire jó, és ebből lett olyan vita, hogy márpedig az itt leírt célterületekre, ilyen áron bizony jobb, használhatóbb hardverek is vannak. Én a magam részéről most is ott tartok, hogy 80-100 USD-ért (járulékos ktg-ek és melegedési problémák nélkül) szuper kis ketyere lenne, de 40e Ft-ért nem az. Ehhez jön bónuszképpen, hogy szét kell fúrni, hogy fél óránál hosszabb ideig is használni lehessen, szóval... (ide most nem írok jelzőket, mert nem akarok újabb vitát generálni).
Egyébként őszintén kíváncsi vagyok a továbbfejlesztett verzióra! Van egy 20 USD-s GB-os kuponom, ami alig várja, hogy elköltsem - ha nem kell gányolni a cpu felmelegedésének elkerüléséhez, akkor lehet, hogy megkockáztatok egy rendelést és lesz a fórumon egy nagyon-nagyon kritikus teszter!
Ha az új is ilyen lesz, akkor meg marad az MK908-as és lecserélem a telefonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest