- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
A korábban, általam futott körökről: én nem azt mondtam, hogy ki mit vegyen inteles mini pc helyett, hanem megkérdeztem, hogy szerintetek mire jó, és ebből lett olyan vita, hogy márpedig az itt leírt célterületekre, ilyen áron bizony jobb, használhatóbb hardverek is vannak. Én a magam részéről most is ott tartok, hogy 80-100 USD-ért (járulékos ktg-ek és melegedési problémák nélkül) szuper kis ketyere lenne, de 40e Ft-ért nem az. Ehhez jön bónuszképpen, hogy szét kell fúrni, hogy fél óránál hosszabb ideig is használni lehessen, szóval... (ide most nem írok jelzőket, mert nem akarok újabb vitát generálni).
Egyébként őszintén kíváncsi vagyok a továbbfejlesztett verzióra! Van egy 20 USD-s GB-os kuponom, ami alig várja, hogy elköltsem - ha nem kell gányolni a cpu felmelegedésének elkerüléséhez, akkor lehet, hogy megkockáztatok egy rendelést és lesz a fórumon egy nagyon-nagyon kritikus teszter!
Ha az új is ilyen lesz, akkor meg marad az MK908-as és lecserélem a telefonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest