- Projektor topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
válaszolok én,hőmérsékletet nem mértem,de kézzel megfogva nem tűnik melegnek,én az office-t nem telepítettem fel.így van 14gb szabad helyem.
amik rajta vannak:
Az összes windows frissítés
kodi (xbmc)
kodi launcher
total commander
vinrar
wifin én nem használom,de kipróbáltam stabil volt.hálókártya sajnos usb alapú,nekem akkor dobálta a netet amikor alvóra kapcsoltam a gépet,utána kikapcsoltam az energiagazdálkodásnál,hogy ne kapcsolja ki a windows energiamegtakarítás miatt,most azt csinálja így hogy eltávolítható eszköznek ismeri fel a hálókártyát.
kodi-val használom nas-on tárolt filmek lejátszására,az 500db filmekből ami vegyesen dvdrip,bdrip,dvd.iso,blu-ray.iso,eddig 1 db filmet találtam ami megizzasztotta.az egyetlen 40gb-os blu-ray iso filmem.A gyűrűk ura-a király visszatér.lejátsza,de félpercenként megáll pufferelni,lehát hogy optimális beállítással ez is menni fog.távirányítom méh nem jött meg hozzá.egyenlőre bluetotth-os egérrel,billentyűvel használom.
Összességében én elégedett vagyok vele,médialejátszónak vettem,fényévekkel többet tud szolgáltatásban,tudásban, mint az előző egreat r6s médialejátszóm,bár azzal sem volt semmi bajom,csak a kodit jobban testre lehet szabni.ráadásul még netezhetek is vele este ágyból fekve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Autós topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Hobby rádiós topik
- Videós, mozgóképes topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Gamer PC! Intel i7 11700k -16 gb ram- RTX 3060ti-500 gb SSD+ Vízhűtés
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged