Új hozzászólás Aktív témák

• Mike88

senior tag

válasz tvamos #471 üzenetére

Mármint mi igaz? Hogy próbaverzió kerül rá, nem bing? Az igaz... Hogy nincs hozzá helyreállító lemez? A pro próbaverzióhoz ugyan minek? Megkapod, mented a drivereket pl. double driverrel, aztán ennyi, én nem vagyok túl hozzáértő, tényleg csak alap felhasználónak tartom magam, de ennyire ne legyen már tehetetlen a cikk írója. Két verzió van belőle tudtommal, egyiken pro próbaverzió, másikon bing, az a drágább, de van itt t01 tulaj, az majd pontosan elmondja. Tudtommal van elérhető "firmware" hozzá, úgy, ahogy pl. a Pipo-hoz is, meg a legtöbb kínai tablethez. Ezt gyak. rárakod egy pendrive-ra, bebootolsz róla, paranccsorban elmolyol egy kicsit, megvárod, s kész is a telepítés.

S milyen biztonsági frissítést veszítesz el, ha illegális windowst használsz? Mikor volt ez utoljára így, XP-nél? Azt sem tudja hogy kell csinálni, de azt állítani merészeli, hogy nem frissíthető egy kalóz windows... Nem tom kitől vette a sticket, de jó néhány helyen láttam, hogy próbaverzióval árulják! Szal az, hogy ebay-en esetleg nem tüntette fel ez az eladó s így átverték, az az Ő baja...

Új hozzászólás Aktív témák