Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Mármint mi igaz? Hogy próbaverzió kerül rá, nem bing? Az igaz... Hogy nincs hozzá helyreállító lemez? A pro próbaverzióhoz ugyan minek? Megkapod, mented a drivereket pl. double driverrel, aztán ennyi, én nem vagyok túl hozzáértő, tényleg csak alap felhasználónak tartom magam, de ennyire ne legyen már tehetetlen a cikk írója. Két verzió van belőle tudtommal, egyiken pro próbaverzió, másikon bing, az a drágább, de van itt t01 tulaj, az majd pontosan elmondja. Tudtommal van elérhető "firmware" hozzá, úgy, ahogy pl. a Pipo-hoz is, meg a legtöbb kínai tablethez. Ezt gyak. rárakod egy pendrive-ra, bebootolsz róla, paranccsorban elmolyol egy kicsit, megvárod, s kész is a telepítés.
S milyen biztonsági frissítést veszítesz el, ha illegális windowst használsz? Mikor volt ez utoljára így, XP-nél? Azt sem tudja hogy kell csinálni, de azt állítani merészeli, hogy nem frissíthető egy kalóz windows... Nem tom kitől vette a sticket, de jó néhány helyen láttam, hogy próbaverzióval árulják! Szal az, hogy ebay-en esetleg nem tüntette fel ez az eladó s így átverték, az az Ő baja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi Épitésű Gamer Gép Ddr5 32gb i7 14700 1év Garancia 3090 Gigabyte Vision
- Egyedi Építésű Teljesen Új Gamer Gép 12 Hónap Garanciával 3090 Gigabyte Vision 96gb Ddr5
- Lenovo M900 Core i5 6600 //8GB DDR4 //256GB SSD számla + gari
- Lenovo M80T Core i5 10500 //16GB DDR4 //256GB SSD számla + gari
- Közép-alsó kategórás gamer pc
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest