Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitchman
csendes tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Szia!
Azért ne örülj annyira, bár lehet tényleg megúsztad.
Én tavaly rendeltem egy UMI telót. Meg is jött, asszony vette át. Vámot nem szedtek be, majd egy hónap múlva csöngetett a postás, hogy nem volt e vámos papír a csomagon. Mondom nem volt. Mindenképp ki akarták fizettetni. Most ott tartok, hogy küldött egy ajánlott levelet a Posta. Mellékelték a vémhatározatot, amin ugyan csomag szám szerepel, viszont semmi olyasmi hogy ez engem terhelne. Valamint ÁSZF-re hivatkoznak hogy a díjakat egy éven belül követelhetik. Persze nem fizetem be a mellékelt csekket, mert ugye az ÁSZF nevében is benne hogy szerződési feltételek. Meg is reklamáltam a Posta panaszkezelésen, hogy ne zaklassanak, mert én nem adtam fel semmit és semmilyen szerződésben nem vagyok velük, ráadásul a saját ÁSZF-jükben van, hogy a szolgáltatás a feladó és a posta között jön létre. Egyébként meg ha utólag is behajtható ez a dolog akkor miért kell átvételkor kifizetni a vámot? Választ persze nem írtak azóta se én meg letojom a dolgot. De azért nem árt résen lenni...
Bocsi az OFF-ért
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest