Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- RAM topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitchman
csendes tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Szia!
Azért ne örülj annyira, bár lehet tényleg megúsztad.
Én tavaly rendeltem egy UMI telót. Meg is jött, asszony vette át. Vámot nem szedtek be, majd egy hónap múlva csöngetett a postás, hogy nem volt e vámos papír a csomagon. Mondom nem volt. Mindenképp ki akarták fizettetni. Most ott tartok, hogy küldött egy ajánlott levelet a Posta. Mellékelték a vémhatározatot, amin ugyan csomag szám szerepel, viszont semmi olyasmi hogy ez engem terhelne. Valamint ÁSZF-re hivatkoznak hogy a díjakat egy éven belül követelhetik. Persze nem fizetem be a mellékelt csekket, mert ugye az ÁSZF nevében is benne hogy szerződési feltételek. Meg is reklamáltam a Posta panaszkezelésen, hogy ne zaklassanak, mert én nem adtam fel semmit és semmilyen szerződésben nem vagyok velük, ráadásul a saját ÁSZF-jükben van, hogy a szolgáltatás a feladó és a posta között jön létre. Egyébként meg ha utólag is behajtható ez a dolog akkor miért kell átvételkor kifizetni a vámot? Választ persze nem írtak azóta se én meg letojom a dolgot. De azért nem árt résen lenni...
Bocsi az OFF-ért
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kés topik
- Robotporszívók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Le Mans Ultimate
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- One mobilszolgáltatások
- Peugeot, Citroën topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 4Hónapos Apple iPhone 17 Pro 512GB Silver 1OO% ! még 8 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 13 128 GB, független, szép állapot, gyári akku 87%
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Dell Latitude 5501,15.6" FHD,i5-9400H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,ÚJ AKKU
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest