Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitchman
csendes tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Szia!
Azért ne örülj annyira, bár lehet tényleg megúsztad.
Én tavaly rendeltem egy UMI telót. Meg is jött, asszony vette át. Vámot nem szedtek be, majd egy hónap múlva csöngetett a postás, hogy nem volt e vámos papír a csomagon. Mondom nem volt. Mindenképp ki akarták fizettetni. Most ott tartok, hogy küldött egy ajánlott levelet a Posta. Mellékelték a vémhatározatot, amin ugyan csomag szám szerepel, viszont semmi olyasmi hogy ez engem terhelne. Valamint ÁSZF-re hivatkoznak hogy a díjakat egy éven belül követelhetik. Persze nem fizetem be a mellékelt csekket, mert ugye az ÁSZF nevében is benne hogy szerződési feltételek. Meg is reklamáltam a Posta panaszkezelésen, hogy ne zaklassanak, mert én nem adtam fel semmit és semmilyen szerződésben nem vagyok velük, ráadásul a saját ÁSZF-jükben van, hogy a szolgáltatás a feladó és a posta között jön létre. Egyébként meg ha utólag is behajtható ez a dolog akkor miért kell átvételkor kifizetni a vámot? Választ persze nem írtak azóta se én meg letojom a dolgot. De azért nem árt résen lenni...
Bocsi az OFF-ért
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest