Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.j
csendes tag
válasz
junkpod
üzenetére
Mindkét benne lévő SIM T-Mobile-os, kvázi új, ill. kb. 2 éves.
Előtte, amíg egyik SIM volt csak benne, nem emlékszem hasonló problémára. Megpróbálom még, hogy kiveszem az új SIM-et.
Sajnos rootolásnak még csak nekiállni sem merek - emiatt is van rajta az eredeti 1.0.1 ROM....
-
cs.j
csendes tag
-
cs.j
csendes tag
Jo reggelt!
Talalkoztatok esetleg olyan tunettel, hogy telefonalas kozben alig hallasz valamit, mert halkan szol a hangszoro?
-
cs.j
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
mindenestre nekem folia nelkul nincs semmilyen lila volt

-
cs.j
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
privi ment.
-
cs.j
csendes tag
Láma kérdéssel hadd álljak elö: a stock billentyüzet "rezeg" minden billentyü lenyomásakor...
Hogy lehetne ezt kiküszöbölni? -
cs.j
csendes tag
Nagy örömömre ma meghozta a postás a csomagot!

Elsö meglepetésre az ígért pót akksi helyett fehér flipes tok lett az (egyik) plusz ajándék a csomagban. Miután ezért nem is kellett fizetnem, nem tudom van-e értelme reklamálni - szerintem nincs (enélkül is simán itt rendeltem volna meg a V3-at) Második meglepetés a Users Manual, amit szerettem volna angolul megtekinteni, cserébe úgy néz ki a vártnál kedvezöbb alkalmam nyílik ismerkedni az amúgy meseszép kínai írásjelekkel..

Aki angol nyelvüt kapott kérem nyugtasson meg magától értetödö lesz minden benne!

Egyelöre feltettem tölteni, így azon túl, hogy 54%-ról indult a töltés, egyelöre több tapasztalattal nem rendelkezem..
-
cs.j
csendes tag
Mindenki írja, hogy a navi milyen gyorsan pozicionál.....
Ez egyrészt örvendetes, de mégis, felmerült bennem a kérdés: van a telefonban navigációs szoftver? Hogy és mit használtok?
(bocs, ha túl "hülye" a kérdés....)
-
cs.j
csendes tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Mi célt szolgál ez az USB driver?
-
cs.j
csendes tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Pontosan!
Talán egyben pozitívabb a DG2014, mint a V3: sokkal vékonyabb.Szerintem lesznek sokan, akiknek nem fog hiányozni se as OTG, se az NFC (ez utóbbi funkció kihasználhatatlan lesz még jó ideig Mo-n szerintem), a gorilla glass-ra meg visszakérdeznek, hogy milyen majom? Pláne kettö?!? WTF??
Igen könnyü lemondani ezekröl a feature-ökröl, s mindjárt ki fogja adni, hogy jobb vétel a DG..
Én pl. azért döntöttem a V3 mellett elsösorban, mert ezt már lehetett kapni, míg a másikra csak elörendelés volt. Meg hogy annak a kamerája igen kiáll a házból..
A plusz funció+spec. már csak a hab volt a tortán...
-
cs.j
csendes tag
Szia!
Ha újra működik a telefon, én nem aggódnék! Lehet hogy telenor cella hiba volt, és amiatt b.szakodott neked, ki tudja.. Próbáld ki holnap is!Mondjuk én spec. néha igen tudnék örülni, ha akár csak egy fél órácskára elnémulna a telefon, nem csörögne, legalább tudnék dolgozni közben

-
cs.j
csendes tag
Erre a Pandawill customer service azt mondta, hogy az iNew gyár nem tudott szállítani, mivel a rendelt kijelzők elakadtak a Hong Kong-i vámon. Amint befejeződik a vámprocedúra, fogják tudni a gyártásban utolérni magukat.
Ők megmondták a frankónak tűnő információt - persze tudni kellett kérdezni tőlük, de fontos volt megtalálni ott is a megfelelő kollégát...
Ettől ugyan a teló még mindig nincs feladva, de van egy értelmes sztori mögötte, hogy miért is nem..
Én sem vagyok boldog a késedelem miatt, de alapvetően számoltam az ilyen eshetőséggel, hiszen mégsem a már jól ismert szomszéd boltból vásárolok, hanem a világ túlsó végéről, de főleg bagóért. A gyorsposta meg remélem tényleg gyors lesz, mihelyt lábra kél a csomag
(mondjuk el nem tudom képzelni, mi történik a gyártósorral, ha napokig áll a buli a késve érkező alkatrészek miatt.. - a létező legnagyobb bukta ez a vállalatnak..)
-
cs.j
csendes tag
válasz
DittyCat
üzenetére
őőőőőő a Tinydeal sem rendelkezik készlettel még mindig, így tőlük még egy jó darabig várhatnád, mire feladnák a csomagodat
Nem csináltál rossz boltot szerintem - elvégre a két hét még mindig vállalható (különösen, hogy legalább már úton van az áru!)ui: Pandawill ugyanez a szitu, az utolsó előrejelzésük szerint e hétre várható a készletszint megnyugtató rendezése.. (mondjuk erre kíváncsi leszek..)
-
cs.j
csendes tag
-
cs.j
csendes tag
válasz
silver10
üzenetére
Értelemszerüen a feladástól számítva!
A gyorspostának a szállítási sebességhez van köze - az eladó készletszintje ettöl teljesen különálló történey!Ja hogy ennek nem jártál utána, mielött meghoztad a döntésedet, hogy mégis megrendeled a terméket - lásd be ez egyedül a Te felelösséged. Vagy hibád, ha így akarod érteni.
Nem csapott be senki sem, akármilyen nehezedre esik is beismerni. -
cs.j
csendes tag
válasz
silver10
üzenetére
Azt mondod a gyorspostáért fizettél - no hiszen akkor eddig még minden a legnagyobb rendben van! A helyedben óvatos lennék azzal a Dispute-tal..
Ui: amíg el nem jön a várva várt nap, hogy feladják a rendelt termékedet, a gyorsposta kérdése még elö sem került.. De majd utána, meglásd sitty-sutty eljut a vámhivatalig (hogy utána ott dekkolhasson szerencsétlen esetben újabb 3 hetet..)
-
cs.j
csendes tag
válasz
karikusz
üzenetére
Nekem megnyílik simán, nem látok semmi bonyodalmat..
Próbáld meg így akkor: http://www.inewphone.com/EN/ProductDetails_v3.aspx -
cs.j
csendes tag
válasz
Leleményes
üzenetére
..ebben a tárgyban ne keress megértést..
Csendben örülj a kapott "tanácsoknak", még idöben talán, mielött nagy f.szságot csináltál volna..
-
cs.j
csendes tag
Értem, köszi a gyors választ!
magamtól azt gondoltam volna, hogy hiába újabb a 6582 mint a 6589T, mégis az utóbbi erősebb a nagyobb órajelnek köszönhetően..
A kamerával és az OGS kijelzővel egyetértek, a 8GB vs. 16GB szintén, ám a Samsung Galaxy Ace egy-kétszáz MB helyéhez képest már bármelyik tér-idő ugrás..
Youtube-os videókon viszonylag jó jellemzőket találtam a Cubot One-ról is egyébként, de mégsem voltam meggyőződve teljesen, hogy feltétlenül jó "vásár" lenne átállítani a rendelést..
Várok tovább mindenesetre - jó esetben még egy hét fog kelleni nekik (meg a hétvége..), egyelőre bízom a Pandawillben továbbra is

-
cs.j
csendes tag
kíváncsian várjuk!
én feb. negyedikén rendeltem meg a Pandawilltöl. Tegnapelött írtak mailt, hogy késni fog a szállítás, mert nincs készleten
..Tudni azt, hogy az iNew feb. 20 után szállít nekik csak... + minöségellenörzés, nem várható, hogy márciusnál hamarább elindítanák a küldeményt....
Felajánlotta a Pandawill, hogy módosítsam a rendelést, ha nem szeretném megvárni..
Így találtam rá a Cubot One-ra....
Szerintetek, mennyire van a Cubot One pariban az iNew V3-mal?
(kb. egy árban vannak amúgy..) -
cs.j
csendes tag
válasz
meridaharcos
üzenetére
Vajon a szállítási költség is ÁFA alap tétel?
(avagy csak a tényleges áru értéke képezi az ÁFA fizetés alapját, a csatolt szolgáltatások (pl. szállítás ugye) pedig nem ??) -
cs.j
csendes tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
asszem erre az összegre vám még nincs, csak áfa. Még így is olcsóbb, mint itthon bárkitől - használtként így már gari nélkül megvéve.
-
cs.j
csendes tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
ha nincs Pay Pal-od, akkor csinálj! E nélkül én nem mernék vásárolni kínából.
Ha neadjisten baj lenne a cuccal, akkor (ha jól tudom) 45 napod van visszahívni a pénzedet....
-
cs.j
csendes tag
Hosszas hezitálás után (Doogee DG2014 volt a másik opció, amin vacilláltam) végül a héten megrendeltem a mackós csapattól - nagyon kíváncsi leszek a szállítási tapasztalatokra és persze a készülékre is, miután megérkezik..
Új hozzászólás Aktív témák
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- Milyen TV-t vegyek?
- Magisk
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem csináltál rossz boltot szerintem - elvégre a két hét még mindig vállalható (különösen, hogy legalább már úton van az áru!)