Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Submarine
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Sziasztok!
Fehér vs rózsaszín vs fekete.. ej nem kívánságműsor ez!!!

Ha jobban megnézed, ez is oda van írva: "This ROM is based on LeWa. Working on the Mobile INEW V3-E"

Szerintem hardverileg, csak egyféle iNewv3-at gyártanak.
És most látom még lejjebb:
"The ROM is fantastic, it's really very nice and very similar to MUI, almost indentical….. but is a Chinese version!!"
Úgyhogy a "C" a romra vonatkozik, mégpedig hogy kínai nyelvű ha jól értelmezem.
Karika kisszék pálcika!Volna egy kérdésem: bootscreen megváltoztatása-kilövése miként elkövetendő?
Melyik topikba menjek ilyesmivel?Amúgy ezt találtam, fájl is meg van, csak a kérdéses sort kellene belepötyögni a leírás alapján:
[link]
A lényeg hogy a System mappában módosítom a build.prop fájlt úgy, hogy beírom utolsó sornak: debug.sf.nobootanimation = 1.
Mentés, újraindítás.
Van-e még egyszerűbb módja ennek, vagy ez nem aktuális?
Meg csak megkérdezem már, mielőtt baromságot csinálnék!
Amúgy megtaláltam az eredeti hangfájlt, meg az animáció 132db képkockáját is.A Cubot X6 meg szerintem feketében néz ki jobban!

DittyCat: Gratula!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 8 Pro, fekete, Global 7100mAh
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natúr Titán Színben Kártya-független,2026.03.26.-ig Apple Garancia,
- iPhone 17 Pro max 256GB gyári független 2027.01.09. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs