- 3D nyomtatás
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen Blu-ray írót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
DittyCat
tag
Én fehér telefont rendeltem, az inewmobile.com oldalról. Ott adnak hozzá egy ugyanilyen "flip" tokot fehérben. A fekete telefon még nincs raktáron, de már ott van a telefonok között - ahhoz pedig a fent linkelt fekete tokot adják majd ajiba. És természetesen rendelhető a tok fekete és fehér színben is, 10 dollár körüli áron.
Azt hiszem, a kínai üzletpolitikát még szokni kell. Én tanultam kultúraközi kommunikációt, ami alapján nagyjából tudtam, hogy nem számíthatok tőlük egyenes, "igen vagy nem" válaszokra. Nem azért, mert nem egyenesek, egyszerűen ők ilyenek, nem mondanak igent vagy nemet, szépítenek, terelik a témát. Tisztelettel, alázattal igyekeznek kiszolgálni, de meg sem hallják, hogy "én nem ilyen színben akartam". Megkaptad, ők odaadták, örülj neki és ne akadj fenn apróságokon. Ez egy ilyen kultúra
.Frissült a vámkezelési státusz. A héten meglesz
!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Pixel 7 értékelésre vár
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
!