Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DittyCat
tag
Én fehér telefont rendeltem, az inewmobile.com oldalról. Ott adnak hozzá egy ugyanilyen "flip" tokot fehérben. A fekete telefon még nincs raktáron, de már ott van a telefonok között - ahhoz pedig a fent linkelt fekete tokot adják majd ajiba. És természetesen rendelhető a tok fekete és fehér színben is, 10 dollár körüli áron.
Azt hiszem, a kínai üzletpolitikát még szokni kell. Én tanultam kultúraközi kommunikációt, ami alapján nagyjából tudtam, hogy nem számíthatok tőlük egyenes, "igen vagy nem" válaszokra. Nem azért, mert nem egyenesek, egyszerűen ők ilyenek, nem mondanak igent vagy nemet, szépítenek, terelik a témát. Tisztelettel, alázattal igyekeznek kiszolgálni, de meg sem hallják, hogy "én nem ilyen színben akartam". Megkaptad, ők odaadták, örülj neki és ne akadj fenn apróságokon. Ez egy ilyen kultúra
.Frissült a vámkezelési státusz. A héten meglesz
!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
!