Hirdetés
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caprice
csendes tag
Sziasztok! Nagyon tetszik a kicsike, és gondolkozok rajta, hogy beszerzek egyet... Két kérdesem lenne... az egyik, hogy telenoros sim-el mennyi problémája van a készüléknek (itt is, máshol is olvastam, h a telenoros kártyákkal van vmi macera), a másik, hogy a kínából beszerzett telefonokat mindenképp szükséges-e rootolni? (Abszolút kezdő felhasználó vagyok, soha nem csináltam még ilyet. A telefont egyszerű célokra használom, nem szoktam hiper-szuper játékokat nyomatni rajta (legkomolyabb eddig az angry birds volt, amitvel játszottam
), nem szoktam 80 alakalmazást feltelepíteni és semmi egyéb. Szóval ha megrendelem (tinydeal-en gondolkozom), kézbe veszem, akkor tudom-e használni úgy, mint akármilyen itthonról megvett készüléket, vagy ahhoz h problémamentesen minden működjön, és úgy ahogy én szeretném, ahhoz mindenképp szükséges ez a rootolás?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), nem szoktam 80 alakalmazást feltelepíteni és semmi egyéb. Szóval ha megrendelem (tinydeal-en gondolkozom), kézbe veszem, akkor tudom-e használni úgy, mint akármilyen itthonról megvett készüléket, vagy ahhoz h problémamentesen minden működjön, és úgy ahogy én szeretném, ahhoz mindenképp szükséges ez a rootolás?)