Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vovi1
aktív tag
Amikor megjelentek az első érintő képernyős telefonok, azóta van olyan, kb 10-15 félét használtam, mindenféle márkát, az aktuális legújabbat, többször még kísérleti stádiumban levő modelleket, még a hivatalos megjelenés előtt. (közel 20 éve ugyanaz a mobil számom) Szóval a telefont akkor használom, ha kell, illetve nincs más kommunikációs eszköz. Itthon minden megvan, igen gyors net, különleges felszereltségű asztali gép, több tablet, miért kellene a telefonról neteznem. A játékról leszoktam. Naponta használom, - a munkahelyemen nincs net és WiFi. Alapesetben minden nap töltöm, mert lemerül. Itthon viszont minek bökdössem.
Az aláírásommal ellentétben már 60 is elmúltam, de nincs harag.
Kösz a tippet a mobil net-re, és a képernyő mentéshez.
Sajnos ezt a telefont ajándéknak szántam, néhány nap és átadom, de tetszik, lehet, hogy veszek magamnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest