Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr8tjoey
aktív tag
válasz
adams55
üzenetére
Nekem 1.05 van, semmi mók, gyári az egész.
- a töltéskijelzés olyan amilyen (engem pont nem érdekel, nyomkodva tudja a szűk 1 napot, békénhagyva 36+ óra lazán. Már nem is töltöm csak a kocsiban)
- a home gomb néha szarozik (egy picit feljebb kell megnyomni mint ahol gondolná az ember)
- waze használhatatlan, sygic tökéletes, maps tökéletes, traffi hunter tökéletes.
- néha a képernyő felvillan
- 3-5 naponta újraindul, de nem veszem észre, csak abból, hogy írja, hogy csak 1 SIM van benne.
- viszont szépen fényképez, gyors, szép jóEzek olyan piti hibák, hogy nem is tudom. Eddig minden telefonommal volt valami nyűg, ezek engem egyáltalán nem zavarnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben
- Xiaomi13T 8/256Gb Black
- Iphone 8 64Gb Space Gray-újszerű állapotban
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest