Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
rokarudi
üzenetére
hát fura ez a telefon, talán amíg újabb rom nem jön ki addig csak a sok kompromisszum között választhatunk.
Azt csináltam, hogy kipróbáltam az 108-at mindkét paraméter fájllal és csak az E jelűvel voltak holdak.
Ezután felraktam az 105-öt. Rá pedig a patchet. Érdekes, hogy a gps test most inview-ban 20 holdat mutat, eddig mindig max 15 volt de az oszlopok szerint alig fog be 2-4 holdat, míg végig 4 méteres pontosságot ír, de gyakran hibázik a magasság és a sebesség is ugrál. Viszont gmaps és waze szinte rögtön jelet fog és ugrálás nélkül tartja a pozíciót.
Ki érti ezt?
(ja és az 105-ben is előjött a kérenyő-kontraszt hiba, de viszonylag gyorsan visszajavul. a flip-es screen lock itt is gyakran önállósítja magát)Szóval kell az a rom, akármilyen patch is ki van adva. Kíváncsi vagyok mert a Concorde hó végére ígért új romot (szvsz felmegy a miénkre is majd). De mindenki szenved itthoni inew-sok, concorde, külföldi inew-sok...)
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 5/5S szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest