Hirdetés
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Router csere vagy nem? – Wi-Fi útmutató otthonra
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
rokarudi
üzenetére
hát fura ez a telefon, talán amíg újabb rom nem jön ki addig csak a sok kompromisszum között választhatunk.
Azt csináltam, hogy kipróbáltam az 108-at mindkét paraméter fájllal és csak az E jelűvel voltak holdak.
Ezután felraktam az 105-öt. Rá pedig a patchet. Érdekes, hogy a gps test most inview-ban 20 holdat mutat, eddig mindig max 15 volt de az oszlopok szerint alig fog be 2-4 holdat, míg végig 4 méteres pontosságot ír, de gyakran hibázik a magasság és a sebesség is ugrál. Viszont gmaps és waze szinte rögtön jelet fog és ugrálás nélkül tartja a pozíciót.
Ki érti ezt?
(ja és az 105-ben is előjött a kérenyő-kontraszt hiba, de viszonylag gyorsan visszajavul. a flip-es screen lock itt is gyakran önállósítja magát)Szóval kell az a rom, akármilyen patch is ki van adva. Kíváncsi vagyok mert a Concorde hó végére ígért új romot (szvsz felmegy a miénkre is majd). De mindenki szenved itthoni inew-sok, concorde, külföldi inew-sok...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 15T Pro Dual SIM, kártyafüggetlen okostelefon
- iPhone 13 256GB Midnight - Kártyafüggetlen - 88%
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1Év Garanciával!
- Samsung galaxy s21 ultra + watch 3
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- Honor 200 pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest