- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Gaming notebook topik
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Analóg fényképezés
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
otps
aktív tag
@edk- ~ Avocopm. OK, jó tudni! Némi visszajelzés a bolttal kapcsolatban, beleolvasva a beszélgetésekbe hátha nem teljesen off, mást is érdekelhet:
- 6 hónap garanciát kínálsz. Mi a helyzet akkor, ha találkozol egy olyan vevővel, aki tisztában van a fogyasztói jogokkal és tudja, hogy 1 év garancia jár használt termékekre is? Erre érdemes figyelni.
- Érdemes lenne feltüntetni, hogy 0%, vagy 27% áfával dolgozol. Mitől is függ, hogy melyik használtcikk-kereskedő melyiket alkalmazhatja?
- Mi lenne, ha lenne guest checkout opció? Az ember nem vesz minden nap laptopot és sokan nem akarnak csak egy vásárlásért minden webshopba regisztrálniHa a közösség szerint amúgy jó a bolt, akkor jó!
A németektől már rendelt valaki? Alap 1 egy év garancia (tehát minimum elolvasták az EU-s fogyasztóvédelmi irányelveket) és nem félnek futárral (ingyen futár oda-vissza) egész Európát lefedni. Be tudsz tenni a kosárban 3 év garanciakiterjesztést is; ezt melyik magyar kereskedő vállalná be? Első rendelésből 10 euró kedvezmény (várd meg, amíg a kód pop-up bejön), ha nem kérsz Windows-t 5 euró kedvezmény.
Van egy ilyenjük is: LUXNOTE Bewertungen & Erfahrungen | Trusted Shops
Ezeket hiányolom én a magyar online kereskedelemből: a 3rd party megbízható (viszonylag megbízható értékeléseket) értékeléseket.
-
Tikakukac
titán
Mondjuk hardverker és az itteni olaszos nevű kolléga összefonódásából amiben játszik egy másik szintén nagyon-nagyon nagy arcú kolléga tudok frankó sztorikat. Egyet magam is megejtettem. Sohasem üvöltöztem boltban és főleg nem telefonban (tekintve, hogy a másik oldalon is álltam nagyon sokat már, tudom kezelni a dolgokat). Illetve nem vettem elő azt a mélysötét, suttyó szabolcsi énemet, ami nagyon ritkán, de mint Hulk zöldülése kitör belőlem. Itt megesett. Van, amikor hülyének néznek, van amikor ki is mondják és van amikor kikérik maguknak. Na itt mindenki eljátszotta a részét rendesen. Azóta aprós árusoktól semmit, amit nem magam nagykerezek semmit. Pont annyit ér a szó és a sajtpapír aláírással meg pecséttel mint a nullnapos reges újoncoké.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest