- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen scannert vegyek?
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aygor
tag
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Ha a fingerprintet kilövöm (delete all data) akkor nem enged bejelentkezni, mondván kéri az ujjlenyomatomat ami nincs, vagy ctrl+alt+del ahol meg csak a restart lehetősége áll fent.
Ha kilőttem minden jelszókérőt akkor (emlékeim szerint) még mindig kér windowshoz jelszót ("windowsos jelszót" amit szintén a thinkwantage -on keresztül, vele egyidejűleg hoztam létre, eddig sehol/semikor máskor nem kérte, csak ha kikapcsolom a R&R jelszavakat). Ilyenkor viszont a biosből thinvantageba nem enged be (kéri a jelszót, beírom, majd közli: "Hé haver, nincs is belőve a jelszócumó, minek adtad meg úgysem engedlek tovább amíg be nem kapcsolod." ergó ha a rescue to factory state opcióig el akarnék jutni vissza kell lőnöm mindent, viszont ott meg azt mondja h nem available ennek véghezvitele, pedig láthatóan a szükséges adatok ott vannak ezen a partíción. Feltételezném (mikor vettem akkor csináltam rajta rescue to factory state-t) az azóta thinkvantage-n belül upgradelt dolgok konfigoltak el valamit.... ergó linuxoljak rá valamit majd töröljek mindent remélve h a thinkvantage rész is megmurdel (és próbáljam másként visszatenni rá) vagy tudtok valami megfellő jelszó nullázó metodikát, vagy nem is tudom h lehetne kikerülni ezt a jelszómizériát (márha egyáltalán az nem engedi h új rendszert tegyek rá akár USB-ről, akár a partícióról.).
- apropó ezt a Bios környékéről indítható thinkvantage dolgot hol tárolja a mocsok? külön partició amit nem is látok, BIOS mellett alaplapon, vagy a 2005 tablet edition telepítő partíción húzza meg magát?-
Hát remélem árnyaltam h mi is az én gondom, és érthető maradt. Szóval sztem valami hasonlóval próbálkoztam, de az nem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
- Hófehér MSI Sword 15 A11UD (i7 11.th, 16 GB , Geforce 3050, FHD) akció!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest