Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mdk01

addikt

válasz Tin #5302 üzenetére

Kérdés hogy milyen munkára?

Én személy szerint CAD-el rajzolok rajta. Nem napi szinten de azért szoktam. Nekem a nagy DEL jól jött(kijelölés megszüntetése), mind1 ez 10ből 8embernél jó. Aztán szeretek 3D-be rajzolgatni ahhoz meg kicsi ez a vidkari idővel kiderült. Úgy hogy a következő gépem ami év végén lesz az egy T510-as lesz vmi izmosabb vidkarival.
    Most lehet jönni azzal hogy vegyek asztalit de NEM, soha. Végre nem kell havi szinte szerelni a számítógépet mert vmi xar gecizik rajta. Végre van egy gép ami ha bekapcsolok és MEGY. Aztán szeretek ágyba gépezni. Ezek után nincs kedvem kiadni még 200k-t egy asztalira, és mivel egy asztal mellé szükségem van egy notira is amit ha bekapcsolok akkor megy, és ha gond van vele van hova vinni. Mindegy nem merülök bele sokan sokfélére használjuk a gépet és vki pl. nem érti mire jó egy 15,4"-os noti mivel a noti az "okosok" szerint arra való hogy könnyű és cipelhető legyen ezért teljesen hülyének néznek sokunkat. Ezekkel én nem is vitázok mert nem érdemes de pl. nekem meg a fenti okok miatt nem jó egy 12" gép.
    Etc. etc.etc.

Amúgy nagyjából egyetértek veled és remélem nem lesz igazad.:)

Üdv.

shadow:
    No, az év eleji siránkozás az új gépekkel kapcsolatban lefutott már, vagy még várható pár jajdeszarezalenovoelszarjaathinkpadszériát hsz? :D (Aztán jól visszasírjátok azt, amit a múlt évben még fikáztatok, hehe. ;] )

Hát igen igen, igazad van de ez így nincs rendben mert ha így haladunk 5év múlva ott tartunk hogy megyünk használt T42, meg T41-et venni mert azok még ennyi idő után is jobbak lesznek mint az jelentől számított 5évvel későbbi gépek.
    Remélem itt meg nekem nem lesz igazam:)

Új hozzászólás Aktív témák