Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• teptep

őstag

válasz simonjoe #125794 üzenetére

"nem tud már frissíteni" Akkor át kéne menned a Win11 topicba és segítséget kérni, hogy miért nem frissül a rendszered. Mert a listának semmi köze hozzá. Az a lista csak arról szól, hogy mely gépeket engedi majd az új telepítő Win11-re frissíteni, vagy telepíteni. Amik pedig lemaradtak a listáról, azok ugyan azt fogják csinálni mint a gen7 és régebbi gépek évek óta:

1.) Win11-re frissíteni vagy újonnan telepíteni csak trükközve lehet. (Például Rufussal készített telepítő, vagy a letöltött ISO-t megnyitni és a setup.exe /product server paranccsal helyben frissíteni.)
    2.) Ezek a "nem kompatibilis processzorral" üzemelő Win11rendszerek folyamatosan megkapják az esedékes definíció frissítéseket.
    3.) Folyamatosan megkapják a minden hónap második keddjén megjelenő biztonsági frissítéseket is. (Én például minden hó 1-jén szoktam frissíteni, és utána 35 napra letiltom a frissítést. De a Te kedvedért most soron kívül elindítottam és lazán frissített az aktuális [24H2 26100.3194] verzióra. Lásd a [képen] a gen4 Intel processzorom mostani frissítését.)
    4.) A főverzió frissítés nem fog működni. Tehát kb évnte egy alkalommal az 1-es pont szerinti módon kell majd frissíteni például a 24H2 verzióról a 25 vagy 26 főverzióra.

Új hozzászólás Aktív témák