- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen házat vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
teptep #126251 üzenetére
Az se rossz, mikor illegál partícióra hivatkozva hamar elakad a boot, közben meg csak lemerült a már élete vége felé lévő akksi vagy átmenetileg ki lett véve, ja, a döglött CMOS elemet kiváltja az akksi, tartja a beállításokat, de az elem döglöttségéről üzenet az nincs. A BIOS alapbeállítása Legacy-ra vonatkozik, a telepítés meg UEFI... Laikus ezt az életben nem bogozza ki, simán csak elkezd reklamálni, hogy nem jó a gép.
-
-
-
ginola
addikt
-
ginola
addikt
válasz
teptep #126243 üzenetére
Fejjebb írtam hogyan raktam fel a Windowst éjjel.
Az hogy előtte miként került fel rá az operációs rendszer, mobia fentieket produkálta arról nem tudok semmit
Most a windows indítása körülbelül 20 másodperc az asztal bejövéséig.
Este megcsinálom a kérteket és visszajelzek, köszönöm szépen. Csak indítsak egy aida stressz tesztet semmit ne állítsak? -
ginola
addikt
válasz
teptep #126235 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Újra fogom húzom a rendszert.
BIOS alaphelyzetbe állítom, kilépés mentéssel
F12 kiválasztom a boot pendrivot
Felrakom a win 11-et, de netkapcsolat nélkül, nem akarom, hogy adatokat gyűjtsön rólam..
Offline felrakom a videokártya és wifi drivert.
Csatlakozom a netre, lenovo commercial vintageal minden egyebet lefrissítek.
Utána Windows update.
Ami még kell felrakom...Ez így okés?
Update: win 11 után magok száma 4, logokai processzoszor száma 8.
Ki érti ezt... -
tothjozsi96
addikt
válasz
teptep #125689 üzenetére
Köszönöm. Pont ezt nézegettem a napokban, de akkor még nem ennyiért vesztegették. Kíváncsi lennék hogy elírás-e, de akkor gyorsan megrendelem, és csak kiküldik!
+ #125690 S_x96x_S
Köszönöm szépen a választ.
Csak a gyári 8GB forrasztott memória van benne, a slot pedig szabad. Nekem bőven elég lenne összesen a 16GB. Szóval csak 1x 8GB RAM-ot vennék. -
sztikac
őstag
válasz
teptep #125498 üzenetére
Win10 kellene egyelőre sajnos, a gépen futó szoftvernél csak Win10 alatt garantálják a hibamentes működést (június környékére ígérik a Win11 kompatibilis verziót).
Telepítőre azért kérdeztem rá, mert régebben találkoztam olyan géppel ami csak a gyártó által kiadott telepítővel volt hajlandó bootolni, a sima MS oldaláról letöltöttel nem...
-
teptep
senior tag
válasz
teptep #125359 üzenetére
Közben visszaolvastam: "Arra gondoltam hogy az 1TB SSD-t meg öntöm több partícióra. Majd klónozom az 512-esen lévő C meghajtót az 1TB egyik, szükséges méretű (kb. 130 GB elég) részére."
Akkor a klónozás előtt a D partíciót összébb kell húznod úgy, hogy jobb oldalt 130 Giga szabad hely maradjon. Ezt a kedvenc partíció menedzser programodddal végezzed. Nekem például egy 4 gigás pendrive-on ott van a Hirens Boot. Arról az AOMEI Partition Assistant v10.2.2-t választanám. folyt köv... -
zsoltip
őstag
válasz
teptep #125354 üzenetére
Köszi a hsz-okat.
Adott 1TB + 512 GB SSD a P53-ban. A rendszer (C meghajtó) az 512 GB.
Ezt az 512 GB SSD-t szeretném áttenni T16-ba, és azon egy rendszert telepíteni.
DE! Amíg nem él T16-on jól, belakva az új OS, addig szeretném a P53-at használni.Arra gondoltam hogy az 1TB SSD-t meg öntöm több partícióra. Majd klónozom az 512-esen lévő C meghajtót az 1TB egyik, szükséges méretű (kb. 130 GB elég) részére.
Nos ez működhet? Miként, mivel és hogyan tudom ezt megoldani?
-
zsoltip
őstag
válasz
teptep #125315 üzenetére
2 Dokkoló maradt a latban:
- Lenovo ThinkPad Hybrid USB-C dokkoló
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 4 DockMi a véleményetek? Melyikkel van tapasztalatotok?
-
zsoltip
őstag
válasz
teptep #125311 üzenetére
Erről a monitorrol van szó, párban: Mi 2K Gaming Monitor 27"
Mit kell keresni, hogy meg tudjam válaszolni, mind két kérdést?
1.) Egyik monitor sem tudja tölteni a laptopot? [#125298]
2.) Egyik monitoron sincs DisplayPort OUT a monitorok láncolásához?(U.i.: #125309 Ez a bejegyzés törölhető a Topikgazda által. Fals duplikátum.)
-
zsolti75
senior tag
válasz
teptep #124521 üzenetére
Ja, a fedlapnál rá van ragasztva a műanyag keretre egy alu burkolat,
ugyanúgy megvannak a beforrasztott szegecsanyák, amiket nagyon szeretünk. A palmrest full műanyag, nincs rollcage, és a bill sem cserélhető. Az Arctic grey verziót eu-ban nem forgalmazzák!
#124520 Atos23 Ha megírod mi a keret, körbenézek, hátha belefér egy T vagy L. -
Atos23
senior tag
válasz
teptep #124521 üzenetére
Szerintem a vázanyag tapintás szempontjából majdnem mindegy, mert úgyis ráhúznak valami műanyag gyantát. A céges gépem pl. T14 G2, előtte T490 volt, a privát gépem T480. A T14-nek olyan szinten gagyi műanyag borítása van az elődeihez képest, hogy rossz megérinteni, a palmrest csuklótámasz részére ragasztanom kellett matricát, hogy a csuklómat ne birizgálja. Ha az E14 is olyan gagyi bevonatot kapott, mint a T14, akkor köszi Lenovo, nem kérek belőle.
-
-
Petrónius
aktív tag
válasz
teptep #123712 üzenetére
(Első körben a munkahelynek kellene szólni, hogy biztosítsanak netkapcsolatot és ne a másét kelljen lopni
)
Lehet félreértettél.
Ezt nem lopom. A felhasználás magán jellegű. Ez egy jelszó nélküli (free) hálózat. Mielőtt elkezdtem használni, átmentem hozzájuk és megkérdeztem hogy használhatom e. A válasz igen volt. Ezt ők a bemutató terem látogatóinak tartják fenn. Vagy éppen aki arra jár.
Egyébként nagyon közel vagyok, egy üvegajtó választ el minket.
A többinek pedig utána nézek.
Köszönöm szépen a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmgyűjtés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Ingatlanos topic!
- ZIDOO médialejátszók
- Politika
- További aktív témák...
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Asus Rog G513QM - Ryzen 9 5900HX - RTX3060 140W
- Új HP 250 G10 i5-1335U 15.6 FHD IPS 8GB RAM 512 GB SSD Iris Xe (8A5D7EA)
- ELADÓ Lenovo ThinkPad T470s (20JT) - i5-6300 / 20GB RAM / 512GB SSD / WIN10 Pro
- HP EliteBook 830 G5 + töltő
- ELADÓ Lenovo ThinkPad P50 (20EQ) - i7-6700 / 16GB RAM / 512GB SSD / M1000M 2GB GPU / WIN10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest