- Egér probléma
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Fogta magát és bedőlt az ígéretesnek tűnő linuxos Snapdragon notebook
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
vicze
üzenetére
Tehát akkor beismered, hogy hasadra ütöttél, ahelyett, hogy a topik összefoglalójába belenéznél, vagy a Lenovo honalapján megnéznéd, vagy bármelyik TP gép warranty lookup-jába belenéznél, csak tolod a nagyvilágba a hülyeséget...
Tehát akkor beismered, hogy nem érted a magyar nyelven írott szöveget vagy tényleg égeted magad porig?
Kit érdekel más gyártó egy TP-ről van szó
Megint.
továbbra is csak a maszlagot tolod szokásosan
Azért maszlag, mert a fele szöveget nem tudod értelmezni. Nekem is maszlag a kínai használati útmutató, naná, hát nem tudok kínaiul

Az aksi gari bővítésről meg úgy látom még csak nem is hallottál."Akku garancia jellemzően fél év, node vannak bővíthetőségek olykor, akkor nyilván több"
Az első tagmondatig jutottál el, a másodikat már nem olvastad el. Már kezd nekem ciki lenni.
Ennyit arról ki mit tol hasra ütésre

Szerintem valami durva anyagot.
Nyilván valóan hibás valami, de egyáltalán nem az aksi degradálódott ilyen mértékben.
vs.
De úgy látszik a kézrátételes diagnosztizálás megy elég jól.
Neked megy ez anélkül is ahogy látom

Én az elmúlt 10-11 évnyi szervizes és eladós tapasztalatomra hagyatkoztam, mikor kimondtam ezt az elképesztően új meglátást egy ilyen hibával kapcsolatban. Na, menjünk át a szervizes topikba, megkérdezni 5 ember mit fognak válaszolni kapásból erre? Ráteszem 3 havi fizumat. Deal?
Többi nagyrészt a szokásos össze vissza csapongó rizsa.
Nem rizsa és nem maszlag, se nem kolompér. Csak számodra az. Mostanra pedig sajnos biztos lett, hogy tényleg nem olvasod el amit írnak számodra vagy ha igen, akkor...
Én itt veled végérvényesen befejeztem. Ennek zéró értelme van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Dell Inspiron 3584 512GB SSD, 8GB RAM, FULL HD
- ASUS Zenbook S 13 OLED UM5302TA
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Lenovo LOQ i7-13700HX// RTX 5050// 32GB, 2TB// Premium Care
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest