- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
razorka777
veterán
Nagy vonalakban a gép története:
Munkatársam testvére küldte a gépet az USA-ból win7 ultimate-val.Ekkor még nem volt gond vele.
Majd lekerült pár napra vidékre, de mikor visszakerült már nem működött.
A gépet ezután kaptam meg és az újra telepítés sem oldotta meg a gondokat. -
Chaser
legenda
Ha piros X van az nem driver gond.
szerk: Persze ha eszközkezelő szerint rendben van minden. Ha letiltom vagy eltávolítom akkor x van, ha él a wifi de nincs csatlakozva sehova akkor valami sárga jel.
razorka777: Akkor valószínű hogy elhalálozott. egy live lunix-szal megnézném. Ha nem lesz wifi ott se akkor biztos meghalt.
-
-
-
csubuka
addikt
Fel van rakva, látszik is az fn key functions, meg a másik két cucc amit felrak, ámde valamiért nem mutatja a fényerő állítást sem csak állítódik a fényerő, de a windows nem jelzi. Ez gondolom ugyanennek a hibának a hozadéka. A Connexant hangkari driver smart audio hd fenn van... Intel videokari driver szintén.
Ám az fn f5-re felhozza mondjuk a wifis ablakot... nem értem.
-
-
-
Tikakukac
titán
Már nem is írok be a sok értelmesnek, felesleges, ha IPS akkor IPS, ő jobban tudja. Remélem utána bevágnak 5 negatívot neki(k) mert át akarták ejteni.
-
xcds
őstag
Elhiszem, de vhogy össze kell hasonlítani. Azért mondtam a cpu queen-t.
(#64703) dying_star: az nem is rossz ahhoz képest, hogy 6ezerért lehet már kapni. Az én P8400-m a t500ban 8670-et csinált. Mondjuk a listában volt egy msi megabook ugyanezzel a konfiggal és az meg 9600-at, érdekes..
(#64706) dying_star: A szuper x1-nek meg le lehet törni..
-
-
beloadjoker
őstag
Köszi meg olyan kérdésem lenne hogy a vga milyen van benne es mit bír esetleg youtube 720p megy ?? Ezen kívül mennyi slot van benne /rám/ es meddig lehet bővíteni ? Ja es az ddr hanyas ?
Ja igen es akkor szerintetek ez tényleg jo gép lenne ? Ne nezelodjek más gyartonal ? -
lakkusjj
aktív tag
-
Tikakukac
titán
Nem úgy nem ütközünk hanem én és a piac meg az emberek elképzelése
Részedről nincs semmi gond, dont foss
Inkább azokkal van, akik kérnek árat valamire ami itt van, nézhető és biztosan az, aztán benyögik, hogy de ebayen 15%-al olcsóbb. És várja, hogy mi van. Na ilyenkor írnék le olyan dolgokat ami nem úriemberhez méltó sajnos, de már csak 1 gépem van és a dokk, utána viszlát, mindenki ott vásárol ahol akar, erre nekem idegzetem nincs, nagyon nincs -
scarbantia
aktív tag
Biztos meghalt neki az Edge.
Amúgy P vs T processzorhoz annyit, hogy jó dolog ez az alacsonyabbra belőtt feszültség, de mire az ember összejátssza, hogy stabil legyen a gép... Nyomhatom neki a stressz teszteket, akkor biztos jó lesz, de aztán hetek alatt biztos kékhalált dob... Szóval részemről inkább egy gyárilag P-s. Amúgy meg T9900-at bele!
-
-
-
-
scarbantia
aktív tag
Na most valami nagyon nem világos. Nem arról van szó, hogy az i7-et már teljes terhelésen nem bírja hűteni, ezért visszaveszi az órajelet, mielőtt megfőzné? Vagy valamit nem jól értek.
Az USB 3.0 miként kapcsolódik hozzá?Amúgy volt valami BIOS frissítés ha jól olvasom, de az nem hiszem, hogy megoldaná a problémát.
szerk: ja megvan! Szóval ha kell az USB 3.0, akkor ez egy érv az i7 mellett. Háát...
-
_q
addikt
Durva ezeket hallani, lehet a látóköröm azóta mióta thinkpadem van (w520) eléggé beszűkült és nem látok túl a thinkped szériákon. De ezeket azért mondjátok mert az új anyaghasználat/kinézet gázos vagy azért mert maga a minőség, megbízhatóság is csökkent thinkpad téren? Mert én azt olvastam, hogy pl hűtésben sokkal jobbak, de tény ami tény ez az új dizájn követi a mai trendet csak azért, hogy még nagyon szegmens hódítsanak meg és még többen vegyék
-
cheatergs
senior tag
Kösz, ez megoldotta a problémát, XP fölment.
Kerestem drivert a notihoz (SP3), mivel nincs hang, de amit letöltöttem Lenovótól, azzal nem működik. Se úgy, ha exeként indítom, se úgy, ha engedem az automatikus felismerést (nem ismeri fel).
Intelnél csak a GMA-ra találtam drivert. -
Francia91
veterán
Igy van. Nekem a T60p-n is 32 bites Win7 futott 3 Gb RAM es T7600 mellett. 64 bites Win7-tel kaptam, de erezhetoen tobb RAM-ot kert, vmennyivel lassabb is volt, mint a 32 bites W7
Chaser: igen, viszi az Aero-t, bar picit izzad alatta. A CoreAVC pedig tenyleg bevalt nekem is anno a T60p-nel, meg par ismerosom IGP-s T61-esenel
-
btudos
nagyúr
Sajnos az ilyen akksin már az se segít. Nagyanyám T500-ában is egy ilyen akku van, látszólag tök korrekt, 3-4 órás hátralévő üzemidőt ír teljes feltöltésnél, aztán minden előjel nélkül vége. Akksi reset ezen nem segít (egy próbát megér, csak reménykedni felesleges), nagy eséllyel halott ügy.
-
soldi3r
veterán
Okeoke, no offense
Altalanos felhasznalasra nem is latom ertelmet a nagyobbnak. Csak amikor kezbe veszem az X200-at az X230 utan, meg ott is feltunik, hogy mennyivel tobb minden fer ki a monitorra, pedig ugye csak a keparany mas. Viszont itt is van egy hatar, ameddig erdemes elmenni. Ami kb szerintem is valahol ott lehet, amit te mondasz.
-
buvartacsko
addikt
Valóban volt ilyen hiba, amit elismerek viszont egy dolog mindenkinél jelenetkezett kb, ez pedig a cpu fan elhasználódása, amit persze lehetett javítani házilag, de az csak ideig óráig szüntette meg azt az idegesítő kerregést.
Arról nem is beszélve hogy folyamatosan pulzál is a venti. Leviszi 40 valamennyi fokra, ott megáll, 0 másodperc alatt visszamelegszik 50 fölé, és ott pörög, néha 1 percen belül 2x is megtörtént a leáll felpörög téma. Nekem konkrétan ez csapta ki a biztosítékot főleg este. Nappal annyira nem zavaró.
-
-
Alien13
tag
Bocsi...
Szóval ránézni... Egy szakember... Mert a Népligetig el tudnék buszozni, onnan sehova, és max. oda tudnám kérni az átvételt. Oké, HDSentinel és Aida64, de mit nézzek? Én, aki életemben kétféle laptopot láttam, soha a büdös életben ki nem szúrom, ha valami baja van
Ennyi önkritikám azért van... Szóval gáz, na...
-
Csibe78
tag
Köszi a választ. Holnap megjön a dokkoló, már csak a VGA-t kell megoldanom valahogy
ez jónak tűnik az elmondásod alapján.
[link]De elég sok venti van ilyen 1000 HUF környékén...eléggé zavar a hangos gép úgy hogy biztosan nekiállok a cserének.
A VGA-ra meg javasolták a pci szalag kábelt meg egy külön tápot a 7770-nek ...de ennyi erővel már EGPU is vehettem volna. -
Csibe78
tag
oké köszi esetleg mi a tapasztalat érdemes beruházni ilyenbe mert viszonylag jó áron hozzá tudnék jutni. A VGA-t meg lehet elcserélem vagy eladnám. Néha játszok és jól jönne otthon a jobb külső vga, eddig eGPU-ba is gondolkoztam de ez jobbnak tűnik, csak gyári. A ventije hangos azt írták páran de azt tuti lehet cserélni ha csak nincs bele hegesztve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest