- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Ez már szubjektív. Nekem a billzet x220-on bejön, a kis pilács tökéletesen bevilágítja. USB3 nem érint mert i7 verzió és van Egy generációval újabb, cpu kevesebbet eszik. Igp szinten kb oly mindegy, előzőhöz képest gyorsabb de érdemi játékhoz kevés. Aki filmezik htpc szinten annak jól jön hogy az előző hibáit javították. 75-ért ha nem fake hirdetés vicc az a gép is az biztos.
Tikakukac Kipróbálom ha előttem lesz pár nap múlva. Eddig neteztem vele, filmet néztem, nem láttam semmi gondot. Itt az ára a lényeg, 70-ért vicc SSD-vel és kb a legfullosabb konfigban. 63-ért meg HDD-vel még nagyobb vicc
TN paneles nincs 50 alatt, nincs miről beszélni. Bármelyik 12,5" TN-re 10 kört ver ha van ghost effekt akkor is. Gyanítom ezek kifogynak a nagykerből aztán volt nincs egy darabig megint x220 ilyen áron/konfiggal.
jss 2,2Ghz-es cpu-t 1080p már meg tud fektetni, bitráta függő.
dying_star Az intel ott még nem tudott dxva-t, az nvs140-en meg nem jól működött. Ennél marad a core-avc, az amennyire tudja kiaknázza a cpu-vga párost.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest