- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hálózati kábelek és szerelésük
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac
üzenetére
Alig van, mert a csapból is a HDMI folyik, rengeteg kütyü azt használja, csak a profibb, üzleti eszközöknél elterjedtebb a DP.
Pedig én is DP párti vagyok.
Csinálsz majd képet, mi a rossz az analógon bekötött képpel, mit figyeljek, ha kipróbálom? 
Én is reseteltem a T410-esem akksiját, a 88-ról 86%-ra romló kondícióból feljavult elég rendesen a PM szerint bő 93%-ra. Érdekes, a HWiNFO a régi kondíciót látja.
Bár még sokat nem játszottam vele, lehet, idővel észhez tér az is. Pana akku, 40 ciklussal, szomorú lettem volna, ha tényleg már csak 86% lett volna....(#62809) cellpeti: Ha fordítva kérdeznéd, érteném, miért akarod, de így...

Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig én is DP párti vagyok.
Csinálsz majd képet, mi a rossz az analógon bekötött képpel, mit figyeljek, ha kipróbálom? 
Bár még sokat nem játszottam vele, lehet, idővel észhez tér az is. Pana akku, 40 ciklussal, szomorú lettem volna, ha tényleg már csak 86% lett volna....