Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
soldi3r
üzenetére
Csak nekem tűnik erőltetettnek a példa, hogy a korábbi széria csúcsmodelljét (ami ritka, és még ma is viszonylag drága, 20-30 000 forintos beruházás) hasonlítod az újabb generáció közepéhez?
Nekem egy i5-540M van a T410-esemben, arról tudok nyilatkozni, az lényegesen gyorsabbnak érződik mindennapok során egy akármilyen korábbi T9000-es géphez viszonyítva.... Pedig se a HT-t, se az új utasításkészletet nem igazán használom belőle... Persze, ugyanúgy nem lesz belőle erőmű, de ennyi erővel a korábbi atomos netbookommal is mindent meg tudtam csinálni, amit a T410-el, csak kicsit többet kellett várni....

(#61841) Tikakukac: Adott generáción belül nem szoktak hatalmas különbségek lenni, ez tény és való. De itt elég komoly generációs lépés volt a korábbi T/P8-9000 és az utód i5-i7 között, ahogy utána a második generációs i5-ök is elég komoly lépések voltak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- CORSAIR K100 AIR
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest