-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy én látom, a hibák azért vannak elbagatelizálva mert vagy könnyen orvosolhatóak, vagy tényleg nem ettől függ majd az életünk.
Volt itt többször említve pl a trackpoint ami más más üzleti gépeken nem remekelt annyira mint egy TP-en.
T500-at még jó, hogy nem lehet újonnan garanciával kapni. 2008-as technológia lapul benne...
Minden csoda 3 napig tart...ha ez letelik akkor meglátjuk mi marad a legendából. Ezért kár most azon élvezkedni, hogy bezzeg a Dell bekopog az ajtón és még kávét is főz magának...Mert lehet, hogy holnap már más lesz ennek a megítélése. A garancia miatt választani egy gyártót olyan mint a házassági szerződés. Még el sem kezdődött valami, de már a halálát latolgatjuk...
Többet ér, ha tudom egy típusról, szériáról...stb akármiről, hogy megbízható. Én azt mondom soha ne legyen szükség a garanciális témákkal foglalkozni...
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I DisplayPort I W10 I Gari!
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401IU Gamer laptop
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Withings Scanwatch 2 okos óra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest