- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Na rohadt jó sztorit futottam ezzel az x201-el, csodálatos, a visszajelzések szerint is jó mulatság volt. Nekem annyira nem.
Node. Elkezdtem mégis felderíteni hol és mi lehet a gond. Atomra bontottam a gépet, átnéztem, külső sérülés nincs. Full csumára lebontottam mindent, tehát csak a lap, rövidre zárva indul és ennyi. A gép így jó. Elkdztem rá visszarakni dolgokat. Így is jó. Nade, most tessék kapaszkodni: a meghajtó. Na ha én rádugom a 100%-os HDD-t amivel megkaptam és lekapcsol, lekapcsol akkuról max 10 percen belül. Volt itt pont a kezemnél egy HDD ami ilyen 60/17%-os, kukának szántam, de kísértett a kíváncsiság. Rádugtam: bzdmeg, megy. Előkaptam akkor az SSD-t amit ebbe szánnék: lekapcs.
Na erre varrjon valaki gombot, mert én láttam pár ilyen gépet, meg ezen kívül pár ezret, de ez
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin 15 Gamer laptop makulátlan állapotban, 2,5 év garanciával, ingyen kiegészítőkkel.
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest