- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Sziasztok,
a jelenleg 240k környékén több helyen kapható X280 mennyire ajánlott?
Rákeresve elég kevés tapasztalat van vele.
Ami tetszene benne, hogy egy teljesen új subnotebook 3 év jótállással, full hd ips kijelzővel - ezt ilyen áron szerintem kevés más cucc tudja. Ami nem tetszene, az az, hogy az i3-8130 nem tudom, hogy mennyire lesz gyorsan kevés (oké, ez felhasználás függő), a nem cserélhető 8G RAM (ok, ez is felhasználás függő), nem cserélhető akksi. Igaz van asztali gépem, tehát ami inkább cpu/memória igényesebb lenne, azt azon csinálnám.Főleg lakáson belüli ide-oda hurcolós gépnek venném, néha sorozatot nézni rajta, gépelni, online kurzusokat nézni, scripteket írogatni, stb... - gondolkoztam még egy Ipad Air-en is, de ott az új generáció nyitóára kb. itt van, mint ennek a gépnek az ára, és ha vennék mellé billentyűzetet, akkor még több lenne, ráadásul úgy érzem, hogy windowson több mindent meg tudok csinálni (ha nagyon akarnám, akkor menne ios-en is a legtöbb dolog, de egy ipad mini már van itthon, és azért a wines subnotit most jobb választásnak érzem, mint egy második ipadet, a mininek a kijelzője pedig sok mindenhez kicsi).
Ahogy nézegetem az új T szériás gépeket, innentől legalább 200k ugrás a következő lépcsőfok, annyit nem biztos, hogy szánnék rá (alapból 8 órát a céges gép előtt ülök, szóval ez a gép napi 1-2-3 órákat menne). Szóval úgy érzem, hogy ha a 3 év jótállás ideje alatt azt, amit tud, tudná stabilan, akkor ilyen áron egy jó vétel lenne, ti mit gondoltok erről, láttok valami nagy buktatót benne, amit esetleg én nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged