- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vamp
senior tag
Halál, halál.
-
rumos14
nagyúr
a mérete meg a súlya adott, szóval én nem aggódnék hogy 140 gramm lehúzza a zsebemet.
hordani lehet egyrészt úgy, hogy maga a lejátszó zsebben, és a távirányítót csipeszeled az ingedre vagy övedre vagy a gatyád zsebére. vagy lehet úgy hogy a lejátszó a hátizsákban marad, és csa a távirányító van ''kézközelben''.
tok van hozzá alapvól, jó darab.rázkódást ugyanúgy bírja mint az összes merevlemezes lejátszó. azaz bírja. -
Pá
addikt
M3 ról gyakorlati vélemény kéne:
Megnéztem élőben és kicsit nagyobb volt, mint amire számítottam, így elgondolkoztam, hogy inkább U2-őt veszek, de az 1 giga zene meg nagyon kevésnek tűnik.
Kérdés: a mindennapok során milyen cipelni, nehéz? elfér? van hozzá tok, ugye? azt övre lehet akasztani? úgy kényelmes? ha nem akkor hoyg hordjátok?
mert télen/tavasszal/ősszel, tudnám kabát/dzseki zsebben, de így nyáron egyedül az övreakasztás tűnik jónak.
esetleg farzseb?
szóval mennyire húzza le a szebed, meg úgy egyáltalán, nem macerás egy ilyenennel mászkálni? ja és hogy bírja a rázkódást? -
<Adamsky>
nagyúr
Köszi a válaszokat!
''...de sztem ennek nincs jelentősége...''
Azért én furcsálom ezt egy kicsit. Az iAudio kisebb készülékeiben normálisan működik az EQ, és csak az M3-ban valamint az X5-ben találkoztam idáig ezzel a faramuci megoldással.
Egyébként én 1kHz környékén szinte mindig beállítok kisebb nagyobb csillapítást (fülestől függően). Nem tartom kizártank, hogy e nélkül is szépen szól az M3, de ez akkor is nagyon különös. -
rumos14
nagyúr
válasz
<Adamsky> #116 üzenetére
igen. de sztem ennek nincs jelentősége, annyi beállítási lehetőség van, hogy kizárt hogy nem találod meg a neked tökéletes hangzást.
mondom, iszonyat jól szól, egészséges basszus, meleg, telt hangzás, minden részletet hallasz, pedig csak egy 2e ft-os sony twin turbo-val használom. -
rumos14
nagyúr
válasz
<Adamsky> #114 üzenetére
nekem is egy ilyen lejátszóm van kb. egy hónapja, szóval megpróbálok válaszolni
1. Nem. Viszont lehet állítani a tekerés sebességét, ami elég hasznos sztem.
2. Nem. 1 Bookmark/track. Sose használom ezt a funkciót. Van viszont resume funckió. Azonban ha usb-re kötöd, elfelejti, hogy mit játszott le utoljára.
3. 100 v. 200 asszem. Ezt sem használom sosem.
4. Igen, be kell tenni a playlist könyvtárba és kész. Bár még nem használtam ezt a funkciót)
5. Nem.
6. Nincs ogg file-om, passz. Letöltök egyet és kipróbélom. Csak Neked, csak most
7. Kb. 5-7 mp. alatt bebootol, most 5 giga zene van rajta. Sztem nem befolyásolja hogy mennyi van rajta, ugyanis ez nem csinál id3 database-t, mint az iPod meg a Zen stb.
8. A fülesben nem hallasz semmit. Maga a lejátszó hdd-je persze ad ki hangot amikor felpörgeti, de egyáltalán nem zavaró.
Amúgy ez egy k. jó lejátszó, sztem nagyon szépen szól, az effektek hasznosak és valóban javítanak a hangzáson, nem ilyen kamu az egész. Gyors az áttöltés (bár nálam ingadozik a sebesség 3 és 10 mb/sec között, gőzöm sincs mi alapján). Kicsi, nekem tetszik hogy van távirányítója, bár a sok kábel kicsit zavaró néha. A tokja is nagyon pöpec. 10 órát bírja gyakorlati használat során, (tekerek és tracket ugrok elég sokszor, effektek bekapcsolva) -
Polacheck
HÁZIGAZDA
néztétek már az ebayt? 200 ojrójért lehet m3-at venni, ami elég olcsónak hangzik. Az a baj, hogy sosem rendeltem mégsemmit az ebay-en, így nem tudom, ezek mennyire megbízhatóak.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
jesusbro #113 üzenetére
Szia jesusbro!
Először is grat. a lejátszóhoz!
Volna egy-két kérdésem a lejátszóval kapcsolatba:
1. Tekerés közben hallható a zene?
2. Egy adott track-en belül lehet-e döbb bookmark-ot is használni?
3. Dynamic playlist-ből hány hozható létre?
4. M3U-t (WinAMP playlist) rendesen kezeli?
5. Számváltáskor hallható-e bármilyen apró zaj (G3-nál tapasztaltam ilyet)?
6. 96 kbps-os OGG-nál, ha hagyod végigmenni (ne tekerj bele) a számot, akkor végigjátsza? (G3-as 1-2 sec-et lecsíp a végéből)
7. Lassul-e a beindulás, és ha igen, akkor mennyit ha telepakolod számokkal?
8. Hallatszik-e HDD zaj (természetesen a fülesben) zenehallgatás közben?
[Szerkesztve] -
jesusbro
csendes tag
No.
Csak nem bírtam ki, és vettem egy iaudio M3-at.
Extreme Digitalba bementem, kértem, ideadták. Ez az egy volt nekik, látszott rajta, hogy már babrálták, mert fordítva volt visszatéve a dobozába. Az eladó először közölte, hogy nincs garjegy és magyar leírás, aztán talált garjegyet, de magyar leírást nem. Mind1, elhoztam, kell a bánatnak magyar nyelvű leírás. Garancia két év, plusz helyben 3 nap.
Legújabb fw volt rajta. Feltöltöttem, nekiestemKb 5-6 perc zenehallgatás után elkezdett ugrálni és olyan volt hallgatni, mintha cds tekerést hallgatna az ember. Ezt minden mp3-mal eljátszotta minőségtől függetlenül.
Egyszer lefagyott az egész gépem miközben zenét másoltam rá.
Visszavittem a boltba 3 napon belül, megmutattam a hibát, visszacserélték, de mivel nem volt másik, ezért visszakértem az árát. Ha vesztek valamilyen lejátszót, egyből nyúzzátok, mert ha van valami hiba 3 napon belül kötelesek kicserélni!
Az összes iaudio cuccot az infopatikán keresztül terjesztik és javítják, és a garanciális átvevőhely a korner audio bolt. Elmentem oda, vettem ugyanannyiért egy bontatlant magyar kézikönyvvel.
Azóta semmi bajom sincs vele, imádom, nagyon jól működik, jól szól stb...
Gyors mint az állat: 5000 kbyte/seccel másolok rá, és 16-17000-el szedek le róla cuccokat. Folyamatosan hallgatva kb 12 órát bírt ki, bár pontosan nem mértem le.
Hurcolászom vele a filmeket, mindent, mp3akat másolgatok ide oda, pont olyan könyvtárszerkezetben van, ahogy felteszem, ez kellett nekem.
jesusbro -
p a s s e r
őstag
Velem lehet beszélni, tényleg nem olvasgatok ilyen cikkeket, csak futólag.
-
AGE-T
őstag
rumos, nézd meg a saját topikodat...
-
rumos14
nagyúr
válasz
p a s s e r #108 üzenetére
azért, mert abból adtak el a legtöbbet.
pl. a középkategóriás autókat is a VW Golfhoz hasonlítják.
az iAudio-ról mindenhol azt írják, hogy jobban szól mint az iPod, ergo az iPod nem etalon, csak viszonyítási alap. Persze biztos nem fox velem egyetérteni.
[Szerkesztve] -
p a s s e r
őstag
Ja. Általában, ha mp3 lejátszó tesztet olvasok, a legtöbb esetben az iPod hagzásához mérik. Godolom azért, mert az az etalon (?).
-
p a s s e r
őstag
Lehet, hogy félreértem, de attól, hogy több zene van rajta, még nem merül le az aksi hamarabb... Nekem mellesleg egy huszas példányom van, problémamentes, és általában a felét használom zenére, a másik fele mint hordozható vinyó üzemel.
A szervízhálózat télleg pöpec. Különösen ajánlom a Gránátalmát. -
rumos14
nagyúr
khm... nekem van egy eladó 1,5 GB-os Creative MuVo2 lejátszóm... ha esetleg érdekel. hangminőség terén sztem a legjobb lejátszó. aksi bírja 10 órát, ráfér kb. 16 órányi zene 192 kbps-sel.
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=162109
ezzel jobban jársz mint a kijelző nélküli ipod shuffle-lel. -
AGE-T
őstag
Szerintem nem érdemes 20-60gigás cumót venni, Zenei tartalom... 2000++szám, marha ''gyorsan'' lemerülnek a lejátszók, Én beérném egy 1-6G-s háttértáras lejátszóval. Ezért is érdekelne, hogy mennyire képvisel minőséget egy Ipod shuffle pl. 1G 28e pénz,.. nem pénz
-
N.Y.P.D.
tag
Sztem Az iPod és hozzá az iTunes egy normális dolog. Feltöltöd a zenéket az iTunes lib-be majd szépen kiadja,előadó szeritn emg stb,illetve ösztönöz arra h normálisan be legyenek tagelve a számok,ugyanis a nem normálsian tagelt számokat nem is rakja be pl: az artistba,ha nincs artist a tagben,hanme akkor all songsnál kell megnézni,sztem ez logikusabb h belemásolja a FF könyvtárakba,ami rejtett könyvtár. Eleinte ha pl feltöltezs vkináél vmi számot és otthon le akarod szedni az ipodról,akkor kellemes dolog a fileok áthuzogatása,főleg ha az ember még nem vágja az itunest és könyvtárból akarja
mert ilyen téren van az itunesban gagyiság.
Ami a kiakasztó az ipodba,nekem minim van,h nem hozza a 8 orát,már behalt egy ipodom,és ez se képes hozni a 8 orát,nemto mh az uj ipod minik hopzzák e ténylehes a 16 orát,arra kiváncsi lennék. A másik dolog,mintha fireware kábellel avgy usb vel pc ről töltve az aksi tovább birja mint hálózati töltővel,de lehet h én vok a balf*sz
ipod mellet még az az előny,én se MO-n vettem,minden nagyobb városban van Apple bolt,beadod a cuccot,mellé a szmlát,és kb 4-5 hét mulva kapod is az uj ipodod,ha vmi baj volt.Sajnos én is egy szériahibásat fogtam kiDe most van egy új,nemtom meddig fogja birni,de az biztos h a szervizhálózazt megoldott és nem függ a kiskereskedő hülyeségeitől.
Ami még ipod mellet szól,h sztem külsőre designosan letisztultSemmi gagyiság rajta.
Sztem egy tok ajánlott mellé,ugyanis azértt karcolódik,ha nem is vészesen,de mint designb*zi idegesitő tud lenni
Röviden: iAudio vagy iPod,nehéz,ha felső kategoria akkor iPod photo(irreális kategoria sztem),ha felső közép,akkor iAudio,ha pedig szerényebb és tudsz olcsón Minit szerezni akkor az ipod mini. Izlések és pofonok
[Szerkesztve] -
AGE-T
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Szeretnék vásárolni egy jobb Mp3-as kütyüt. Idáig volt már Filip, Pana, Szoni, és van most egy kb.1 éve Iriverem és ez totál yooo. Namármost idehaza, ami új azért még a véredet is kiszívják. Tehát kérdésem az lenne, hogy nem tud-e valaki:
Iriver H10-et?
Creative Zen Touch v. Nomad Jukebox Zen Xtra
v. Ipod mini-shuffle?
lejátszót értelmesebb megfizethető áron, netán külföldről tudna nekem hozni?!
Másik kérdésem, valami űbertáp füles kéne, mert jó a hallásom)
Vélemény tapasztalat mind a két esetben érdekel, főleg ipod. (van-e olyan ütős mint az iriver?)(Lejátszoo, ill, füles). Tehát tessék írni nyugodtan(nagyon nyugodtan... -
szasza22
csendes tag
Köszi. Sajnos akkor kiesett a választási sorbol
Viszont nem nagyon olvastam semmit a XClef HD-500 asrol, az nem tudom miért esett ki mindenki látoszögéböl. Tudtok rola infot? Azért ez a legolcsobb. Kicsit nagy meg nehéz.Vkinek van? -
Razor1
aktív tag
Hi, az sajna nincs, nem tud magának playlistet csinálni. Ezt csak úgy tudod megoldni h összekötöd a pc-vel, és winamp-el csinálsz egy playlistet a lejátszón lévő file-okból és elmented a lejátszó gyökérkönyvtárában. Aztán a playlistek listája már egy gombnyomással elérhető, asszem max 200-at tud kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest