Aktív témák
-
Totyi
őstag
válasz
hurricanes #4 üzenetére
Nem okoskodni akartam,bocsi.Sztem mindenképp xp-t rakj fel,sokmindent támogat,mindent felismer stb.Bár csak egy windows,jó sosem lesz.Bill mondta:az xp nem a biztonságosság jegyében készült.Lásd a sok biztonsági javítást.
-
hurricanes
tag
Köszönöm a részletes leírást, de a HT jelentésével tisztában vagyok, bár az is igaz h olyan ember úgyse lesz aki összemérte volna teljesítmény szempontjából XP-t és 2000-et HT alatt.
Neten találtam, h valakinél 20% gyorsabb volt 1-2 program XP alatt, asszem én is azt rakok majd a gépre.
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
az intel sem najon ajánlja 2000 alatt a hpyerthreading használatát, nem teljes a support
[L]http://www.intel.com/support/platform/ht/os.htm[/L] -
Totyi
őstag
válasz
hurricanes #1 üzenetére
A win 2000 is tudja a HTT-t a sevice pack 3 után.:PAnnyi lesz a különbség,hogy 2 feladattal is meg lehet címezni a processzort.Nem kell megvárni míg az egyik feladat lefut,mehetnek egyszerre.A z elnevezésben is benne van.HyperThreading-hyper többszálúság.Vagyis az alkakmazások több szálon futnak.
[Szerkesztve] -
hurricanes
tag
Hello,
A kérdés adott, mennyivel teljesít jobban XP alatt egy HT-s proci, mint 2000 alatt? Ha esetleg valaki ezt már tesztelte beírhatná a tapasztalatait.
Aktív témák
Hirdetés
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest