Hirdetés
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: közeleg az NVIDIA Computex előadása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Panasonic LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
juvegamer #147 üzenetére
Lezárt képernyőnél a kis kép ikonra kell koppintani, és ott kiszedni az előfizetéseket.
modeart: task-váltóban lakatold le az appot, az talán segít. Én néha nyitva hagyom a Mi Fit appot (Mi Band-em van), és ha lezárom, nem lövi ki.
Más: Forcell tokokról mit gondoltok? Van valakinek tapasztalata?
-
modeart
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert a net tele van azzal hogy lehet egy alkalmazást kilőni a háttérben, viszont nekem meg pont az ellenkezője a bajom, arra viszont nincs leírás:
Alkalmazás futtatása háttérben és értesítéshez való hozzáférés folyamatosan leállás és megszakítás nélkül?Kb. egy hónapja van egy Y6 2018 telóm, amivel alapból elégedett vagyok (nem egy fürge jószág de amire kell arra jó), viszont egy dolog nagyon zavar. Nem vagyok kezdő, de ez kifogott rajtam.
Van egy okosórám (No.1. F5) annak az alkalmazásának fontos hogy folyamatosan fusson a háttérben és hozzáférjen az értesítésekhez, hiszen jelzi ha hívnak vagy sms-t, üzenetet vagy e-mailt kapok. Namost ezek a funkciók ezen a telefonon egyszerűen minden beállítás ellenére nem működnek.Az alkalmazást kivettem az energiakezelést/optimalizálást végző alkalmazások közül, adtam már neki mindenféle jogot, de hatástalan, a telefon random bezárja az óra alkalmazását így aztán az értesítések se érkeznek meg az órára.
Másik nagy bajom (és ez már erősen android vagy EMUI bug- szagú) hogy a hozzáférés értesítéshez beállítás sem működik csak mindig az első indításkor. Értsd: elindítom az alkalmazást, engedélyezem a hozzáférések értesítését, ez addig jó, amíg egyszer random be nem zárja az appot a teló. Ha újraindítom az appot, akkor maga az alkalmazás is visít, hogy nincs hozzáférése az értesítésekhez, miközben a rendszer úgy látszik hogy igen. De nincs, mert nem jönnek az értesítések, le kell tiltanom, majd újra engedélyeznem ahhoz hogy újra működjön.
Bocs, a hosszú szövegért, de hálás lennék ha valaki:
- leírna egy megoldást hogy tudnám használni ezzel a telóval az okosórámat rendesem (korábbi telóimmal ilyen gondom nem volt)
- az is megoldás ha azt írjátok hogy dobjam a kukába a telót mert ezzel a büdös életbe nem fog működni, hiába próbálkozom, viszont akkor a kérdés: ezek a problémák egy másik android 8-as telón nem fordulnak elő ugyanúgy? vajon a teljesen hülye és agresszív android 8-as energiagazdálkodás kavar be annyira, hogy most már nem tud csücsülni egy szerencsétlen app a memóriába sosem? vagy mi a megoldás?Kissé kétségbe vagyok esve. Az okosórámat 1,5 éve használom több telón, de ez az első teló amivel teljesen használhatatlan és nem tudom a megoldást. Van aki használ okosórát? Neki nincs ilyen problémája? Vagy én siklottam el egy beállítás felett?
Mindenkinek köszönöm a segítséget/tippeket!
-
juvegamer
tag
Hali.
A következő problémám lenne:
Nekem egy Y7-em van, 2017-es modell. Ha megnyitom a galéria mappát ott beadja a következő almappákat: Kamera - Kamera videók - Magazin feloldás - Egyéb - Nemrég törölt. Namost, ebben a Magazin feloldás mappában gyári képek vannak amiket gondolom háttérképnek, stb. lehet felhasználni. Nekem a gondom az, hogy itt folyamatosan nő a képek száma, valamiért állandóan egyre több kép lesz és nem tudom ezt hol kell letiltani. Valakinek ötlete?
Előre is kösz. -
törölt tag
Töröld le a felesleges gyári appokat, például tükör, gyerek mód, és társai. Néha csinálj tisztítást a Telefonkezelőben.
Hírcsatornát a kezdőlap beállításaiban kapcsolhatod ki, Google hírfolyamként találod meg.Notifikációs dolgot meg az értesítési sávon található ceruza segítségével szerkesztheted, és be tudod rakni a némító ikont.
-
CB
senior tag
Ha fentről két ujjal lehúzom a notifikációs barrt, nem találok némító ikont, ezt valahogy rá lehet varázsolni?
-
CB
senior tag
Újabb kérdés. Anyósnak vettem egy Y5-ös mobilt. Tudtok ötleteket adni, mivel tudom felgyorsítani, miket érdemes a belakáskor elvégezni, hogy gördülékenyebb legyen?
Mik a felesleges cuccok, amiket törölni kell, miket érdemes beállítaní?
Hogy kell a balról elhúzható hírcsatornát eltüntetni, mert nagyon idegesít. -
törölt tag
Aktív flip tokot nem tudok mondani, én Nillkin Sparkle tokot használok, kb. 6 hónapja.
Nem rossz, de egyszer leejtettem a fűbe, és a tok puha előlapja karcos lett. Emellett a tok szélei picit kopottak.
Szerintem hamarosan cserélni fogom a tokot, de így is elég hosszú ideig használtam, összességében meg vagyok vele elégedve. -
CB
senior tag
Y7 Prime 2018-hoz tudtok ajánlani aktív flip tokot?
Eredetit lehet hozzá kapni? -
törölt tag
Y7 Prime (2019) specifikációja már megtalálható a GSMArena-n!
-
törölt tag
válasz
Gyugyusz88 #134 üzenetére
Szia!
Én még nem találkoztam ilyen hibával, problémával. Szerintem fordulj az ügyfélszolgálathoz, talán ők tudnak többet, pontosabbat mondani.Chat: [link]
Telefonszám: 0680 HUAWEI (06 80 482 934)A Chat szombaton is elérhető, így talán most azt javasolom.
-
Gyugyusz88
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
A feleségem körülbelül 1 hete használ egy Huawei Y7 Prime 2018 típusú telefont és az alábbi hibajelenséget tapasztalta. A telefon WI-FI-s hálózat után nem képes csatlakozni a mobilinternethez, csak a telefon újraindítása után, ami elég bosszantó.
A telefonon a legutóbbi januári biztonsági frissítés már telepítve lett.
Esetleg valaki találkozott már hasonló problémával?Köszi: Gyuri
-
törölt tag
Y7 Prime-ra letölthető a 2019 januári biztonsági frissítés.
-
törölt tag
Így utólagosan is BUÉK.
Jól kihalt a topik.
-
törölt tag
Még egy frissítés, decemberi biztonsági csomag.Most rakja fel a telefon.
-
janeszgol
félisten
válasz
fischnek #127 üzenetére
Bármely 2 amperes töltő megteszi, ha a telefon fogadja! Gyárilag azt hiszem 1A-et adnak hozzá (output érték).
Én vettem egy Y5 2018-at az öcsémtől, de még nem fogom használni, így aktív sem leszek itt. Ő havi egy ezresért hozta ki és nekem adta egy húszasért egy Smart E8 társaságában. Tudom ezek elég low end telók, de van az a szolgáltatás, amire fel tudom használni őket (pl only ebook). -
fischnek
csendes tag
Sziasztok, egy Huawei Y7 Prime 2018-am van, a gyári töltőjével meglehetősen lassan tölt, tudnátok ajánlani olyan töltőt aminek nagyobb a kapacitása és a telefonban sem tesz kárt? Köszönöm!
-
törölt tag
Akkor javítom, használja egészséggel.
Ezek közül természetesen Y6, a fórumtársak már jelezték a topikban, hogy az egyik frissítés sokban javította a mobil szoftverét. Viszont házon belül is van jobb ajánlat, a Honor 7A, 40 ezertől már lehet kapni. A mérete és kamerája az Y6-é, viszont az Y7 Prime belsőjét kapta meg, szóval jobb mobil. -
Vidori
tag
Sziasztok!
Van egy y5 2018 telefonom és elég halk a csengés és a média. Találkoztatok ilyennel? Garanciális hiba lenne? Üdv. M -
törölt tag
Jött októberi biztonsági frissítés.
-
-
-
aminat
tag
Így van. Sehogy sem lehet kikapcsolni?
-
aminat
tag
Van egy Y5 2018-as telefonom. Mikor feloldom a képernyőt akkor az ujjam mindig nyomja a hangerő gombot is és ekkor csinál egy képernyőképet. Nem lehet ezt valahol kikapcsolni. Én nem lelem.
-
-
törölt tag
válasz
Lalikiraly #108 üzenetére
Tök jó. Mi a neve az appnak/widgetnek?
-
-
törölt tag
válasz
#66793984 #105 üzenetére
Én inkább akkor egy XZ1C-t vennék a helyedben, szvsz az nagyon szép darab. De persze ez szubjektív.
Lalikiraly: Most én is ezt a "főképernyő stílust" használom, kezdem megszokni. Előtte (szinte) mindig az alap beállítást használtam, de gondoltam kipróbálok valami újat.
Alap widgetről nem tudok, ami nagyobb számokkal jelenítené meg az órát.
Esetleg itt tudnak neked tanácsot adni ezzel kapcsolatban.
-
-
törölt tag
válasz
#81733120 #102 üzenetére
Huawei vagy Sony lesz. Ezekben bízom. Bár nekem a Sony jött be jobban, mert a Huaweivel voltak gondok az elején, amik szerencsére most már megszűntek a szoftverfrissítéssel. Pl lassúság, amíg a 136-os frissítést meg nem kaptak. Z1 Compact és Z3 Compact mindkettőt szerettem. Bár a Z3C-nál bosszantó volt a melegedés, de megszoktam egy idő után. A következő "álmom" a Z5 Premium lenne.
-
törölt tag
válasz
Lalikiraly #103 üzenetére
"De azért a 8.1, vagy 9 es droidnak is örülnék, de azthiszem sokat akar a szarka..."
Arra szerintem még bőven várni kell, első körben az erősebb mobilok kapják meg, aztán így szépen sorba...
Más: ti a "Főképernyő stílusa" módok közül melyiket használjátok? A normált vagy az alkalmazáslistát?
-
Na a 140 es végű frissítéstől a tárcsázó végre észhez tért
Legalább 80%-al gyorsabb lett... Részemről szinte azonnal képernyőt vált. Hívásfogadáskor pedig már csak egy csengés és jelzi... Ez már haladás.
De azért a 8.1, vagy 9 es droidnak is örülnék, de azthiszem sokat akar a szarka...Pesze hogy gyorsabban merül két SIM től
Ez természetes. Sokkal több a hálózati forgalom meg jel. Fel is kell dolgoznia, meg árammal ellátni.
-
törölt tag
válasz
#66793984 #100 üzenetére
Akkor ezek szerint a Telenoros Y6 is független.Amúgy online jobban megéri a Domino FIX-es kártya - gondolom erről írtál -, neten 2x annyi netet és percet adnak, ráadásul most 10 giga netet is kapsz ajándékba.
Ja, és normális, hogy jobban merül két kártyával a mobil.
(#101) Tapsi75: +1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest