Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
hi
megint elcseszerintettek valamit braveben ?
google keresésnél ha rákeresek bizonyos cimszavakra, nem mutat egyes kategóriákat a keresésnél. Pl képek, hírek stb nem jelenik megugyanarra a címszóra keresve Google Chromeban pedig feljönnek ezek a címkék
Az Ön keresését - XXXX - nem lehetett végrehajtani a megadott keresési feltételekkel.
-
Kobe
veterán
Kivancsisagbol visszatettem az uj valtozatot gepre / iphonera, de
jol latom hogy a legfrissebb verzioban nincs popup blocker sem asztali, sem iOS verzioban ?
fura mert a regi verziokhoz volt screenshotos guide hol talalod a menuben de most nincs ott -
Kobe
veterán
én meg sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy X hetet vagy hónapot várjak a kedves fejlesztőkre napi szinten masszívan és sokszor használt alapfunkció javításra (perpillanat jelenleg iOS mobilon nálam _teljesen használhatatlan_ a böngésző, 1 siteot sem lehet rendesen megnyitni)
úgyhogy tegnap este 5 perc alatt zökkenőmentesen átköltöztem FF-re....
PS: a Brave community fórumon az androidnál is írnak egy ilyen bugról, hogy a block all cookies gomb mindig átugrál magától, az is már hosszabb ideje nyitva.....
-
Kobe
veterán
üdv
valami nyűgje van a friss verziónak, iphoneon iOS 17.0.2 és 3 mellett egyszerűen nem lehet használni a böngészőt, semmilyen security beállítással
A sütik teljes letiltása mellett a legtöbb oldal nem működik....a Block cooki consent notices, akárhogy kapcsolgatom, mindig felugrok - még akkor is amikor blokkolnia kellene elvileg.....csak épp a cookie consent gombokra nem reagál semmit, semmiylen siteon......
valaki tud hasonlóról ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Óra topik
- Exkluzív órák
- Linux Mint
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest