Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Na erre már tényleg nagyon kiváncsi vagyok!!
.Köszi a tippet de már sikerült gazdaságosan megoldanom. Melóból leselejtezett darabokból összeraktam magamnak egy működőt

"Típus: FBS 12/E
Jellemző:
Finom fúráshoz, maráshoz, csiszoláshoz, polírozáshoz, keféléshez, rozsdátlanítához, gravvírozáshoz, domborzati véséshez és vágáshoz. Fúrótokmánnyal ( befogási terület: 0,5 - 3,2 mm ) Golyóscsapágyazású precíziós tengely köszörült acélból, mely szerszámcserénél gombnyomással rögzíthető. Kiesztergált tengelyvég : MICROMOT -acél szorítópatronok használhatók. A motor hatásos hűtése ventillációal. Nagyértékű 5 pólusú speciális motor. Üvegszál erősítésű polyamid ház. Műszaki adatok : 12 - 18 Volt. Áramfelvétel: max. 100 Watt. Elektronikus fordulatszám szabályzás 3.000 15.000 fordulat / perc. Teljes hossz: 185 mm. Súly kb. 450 gramm. Az üzemeltetéshez MICROMOT hálózati készüléket javaslunk 2,0 A teljesítménytől"A 15.000-től már egy kicsit messze van, de legalább működik. Az előző ház java részét is melóban csináltam, a következőt is ott fogom, a többihez meg ez bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Omen gamer szék Citadel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő