- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hamarosan mind begombázunk?
- Samsung LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
- 

devisionhun csendes tag Korábban belinkeltétek, azóta olcsóbb lett és megvettem... 
 http://www.vatera.hu/technics_st_z1_tuner_hibasan_154373802.htmlBelőle lesz a HTPC házam. Nem igérem, hogy a folyamat minden lépéséről lesz kép, de a végállapotról teszek majd be! FSP Zen 300W táp ma érkezett meg 
 ASUS A8N-VM alap
 2,5" winyó (terv szerint 1 vagy 2db terás 3,5ös tároló is kerül bele, esetleg külön dekkbe)
 jelenleg 2800+os A64 (később csere a 4800+os X2re)
 ASUS tunerkártya
 Windows 7 - Media Center
 Ha lesz külön dekk, abba meg egy BluRay olvasó isKérdéseim: 
 kapásból lenne pár. Van amiről láttam, hogy másnak van.
 A VU méteres megoldások érdekelnének, bár a Technics dekkben jelminőséges vagy milyen van. Ezt szeretném, legalább HDD led helyett, de ha más ötletetek van, szívesen veszem.
 Na ezeknek a pontos bekötése érdekelne. Kapcsrajzot fel tudok fogni. Forrasztani is tudok azért és a Lomexbe is eltalálok... =) de ennyi.A második kérdésem: 
 A hangerő tekerőt szeretném úgy megcsinálni, hogy az a windows hangerőt tekerje lejebb és nem potival a hangkimenetet.Harmadik: 
 Tunerskálát esetleg egy elektromotorral mozgatva hogyan lehetne vezérelni és miket kötnétek rá? (HDD telítettséget gondoltam, de az nem annyira érdekes... esetleg hangerő? Film hol tart?) Vannak ezzel kapcsolatos tapasztalatok?Köszi! 
 demizson
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest