- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- DUNE médialejátszók topicja
- ASUS notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
devisionhun
csendes tag
Korábban belinkeltétek, azóta olcsóbb lett és megvettem...
http://www.vatera.hu/technics_st_z1_tuner_hibasan_154373802.htmlBelőle lesz a HTPC házam. Nem igérem, hogy a folyamat minden lépéséről lesz kép, de a végállapotról teszek majd be!
FSP Zen 300W táp ma érkezett meg
ASUS A8N-VM alap
2,5" winyó (terv szerint 1 vagy 2db terás 3,5ös tároló is kerül bele, esetleg külön dekkbe)
jelenleg 2800+os A64 (később csere a 4800+os X2re)
ASUS tunerkártya
Windows 7 - Media Center
Ha lesz külön dekk, abba meg egy BluRay olvasó isKérdéseim:
kapásból lenne pár. Van amiről láttam, hogy másnak van.
A VU méteres megoldások érdekelnének, bár a Technics dekkben jelminőséges vagy milyen van. Ezt szeretném, legalább HDD led helyett, de ha más ötletetek van, szívesen veszem.
Na ezeknek a pontos bekötése érdekelne. Kapcsrajzot fel tudok fogni. Forrasztani is tudok azért és a Lomexbe is eltalálok... =) de ennyi.A második kérdésem:
A hangerő tekerőt szeretném úgy megcsinálni, hogy az a windows hangerőt tekerje lejebb és nem potival a hangkimenetet.Harmadik:
Tunerskálát esetleg egy elektromotorral mozgatva hogyan lehetne vezérelni és miket kötnétek rá? (HDD telítettséget gondoltam, de az nem annyira érdekes... esetleg hangerő? Film hol tart?) Vannak ezzel kapcsolatos tapasztalatok?Köszi!
demizson
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest