Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
devisionhun #793 üzenetére
Egyenlőre az az ötletem van h mi lenne ha nyomtatnál fordulat szabályzós számlapot és
beraknád a tuner skála helyére? És ha a tekerőt nem használod hangosításra akkor mehet mögé egy venti szabályzó. És úgy belőni a számozást h mindig annyinál legyen a mutató
amennyin pörög a venti.
De lehet ezt pl hangerő skálának is megcsinálni.
hirtelen ennyi. -
válasz
urbanjozsi: ez régen az én dumám volt
"Na hajrá, és nem feladni!"
devisionhun A VU méteres megoldások érdekelnének, Zodo A te embered!
A hangerő tekerőt szeretném úgy megcsinálni, hogy az a windows hangerőt tekerje lejebb és nem potival a hangkimenetet.
Én azt csinálnám ami nekem van venni egy I-mont azt be rakni a tekerő mögé. 5k volt nekem apróban. most láttam fvd-t is belőle csak 15k de viszont így nem kell külön lcd ha késöbb akarnál bele.
Tunerskálát esetleg egy elektromotorral mozgatva hogyan lehetne vezérelni és miket kötnétek rá?
Erre nem tudom h mit lehetne kitalálni de nagyon jó 5let gondolkozzunk rajta!
Látom h hamarosan bandákra fogunk oszlani! Erősítősök vs. tuneresek vs deckesek!
Nembaj én örülök h ilyen sokan vagyunk már. A hoz képest h 1,5éve szinte csak fikázás jött a topikba most meg ha valaki megnézi az 1. hsz-t le esik az álla. -
urbanjozsi
senior tag
válasz
Helló!
Még egy "tuneres" kolléga!
Kiváncsi leszek, hogy helyezed el a dolgokat. Remélem raksz fel képeket a projektről.
Nekem sokáig benne volt megfigyelésben ez a tuner. De én már nem mertem hazahozni
Na hajrá, és nem feladni! -
Pista0001
addikt
válasz
Szia!
Én is S939-es rendszerből építek HTPC-t, ezzel kapcsolatban szerintem proci csere helyett inkább HD támogatású videókártyát tegyél bele. A S939-es X2-es procik aránytalanul drágák, HD2400-as Radeont meg 3-4000 körül lehet kapni (3450-es se több használtan 5000-nél) és van félmagas is. Nekem Radeon Xpress 200-as chipset van a lapomon, de 3000+-os procival már a 720p-vel is megszenvedett, fullHD meg 5 másodpercenként adott 1 képet. HD2400XT-t találtam bele 4000-ért, úgy már tuti lesz a masina.
Szerk.: Most néztem a Vaterás hirdetést. Az a 22 cm-es mélység nem lesz kevés? Egy mATX lap 24,5*24,5 cm...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest