Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kunci-1
csendes tag
Sajnos sehogyan sem fér el a P400 a Microserverben. Próbáltam, de a HDD keret miatt a kábel már nem fér el. Pedig jó kártya lenne, működne is a szerverrel, viszont a kábelezés kivitelezhetetlen. Így kénytelen lettem egy kicsit drágábban egy P212-t venni, azzal viszont tökéletesen megy, és a gyári kábel is felhasználható, csak át kell dugni a HDD kábelt az alaplapból a raid kártyába. A P410 is jó választás lehet. Érdemes Ebay-en szétnézni.
-
bencze
senior tag
Egy i7 kicsit overkill, nem 8x 3dmarkot fogok futtatni amint említettem.
Ha más gépben gondolkodom akkor persze árfüggő, akkor sztem egy phenom-athlon vonalat néznék meg, abból is az olcsóbbat. Ha a 36nl elvitt eddig 2 gépet (nem méricskéltem semmit csak ennyi ment eddig) akkor egy athlon ii 6-8 ilyet el tud vinni... -
Mindreader
tag
Tényleg jónak tűnik ez a HP is, de ez azért valamivel drágább mint az LSI, legalábbis amit az ebay-en láttam, annyival több kiadás most nem férne már bele a keretbe. Az LSI Megaraid külső-belső kábelekkel 256MB cache-el és aksival elméletileg megvan 33K körül használtan + szállítási díj.
A HP kártya hány cm hosszú? Ha rádugod a miniSAS csatit még akkor is normálisan be lehet csukni az ajtót?
-
yerico
senior tag
Remek hír lenne, ha nekem is alaplapcsere kellene, merthogy kell egy határidős teljesítéshez a megléte a hét végére
A szervíz szerint ma hirtelen bebootolt rajta a linux, de tegnap már a cserét emlegettük, mert nekik se reagált semmire. Úgyhogy ha baja van, az tutitra hardveres.Amúgy nincs valakinek eladó használt N36L vagy N40L-re? Kellene nekem is privátban egy fejlesztésre, amin Linuxot tudnék futtatni, rajta meg Apache/Tomcatet? A Hardverapro nem működik most.
-
-
EasyR
aktív tag
Gondolkoztam a következő masinán:
N36l microserver + hp p410 raid vezérlő 512 mb bbwc rammal + 8gb ddr3 ram + HP 112 gigabit lan a bondinghoz + egy jó nagy raid tömb 3-4 db 2Tb-os vinyóval!
minden megvan hozzá a szekrényemben, csak a vinyók hiányoznak és ebben a húzós gazdasági helyzetben azt hiszem hogy azok még hiányozni is fognak!

Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- PlayStation 5
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen széket vegyek?
- PayPal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A szervíz szerint ma hirtelen bebootolt rajta a linux, de tegnap már a cserét emlegettük, mert nekik se reagált semmire. Úgyhogy ha baja van, az tutitra hardveres.