Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Van már Gen8 topic.
-
Fifi
őstag
Így van iLO-hoz oprendszer nélküli gépen is hozzáférsz még kikapcsolt állapotban is.
Első körben kell neki DHCP, mert iLO azon kér magának IP-t, utána már átírható fix-re. Mivel én most láttam először iLO-t, azt hittem, hogy BIOS-ból kell felkonfigurálni, de ott nem láttam semmit. Kicsit meglepett, hogy DHCP nélkül nem lehet életre kelteni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Akkor rosszul láttad, nincs benne.
-
Sárpac
nagyúr
Holnap elvileg megérkeznek a cuccok is hozzá, vga, memoria kingston cl11 1600Mhz 1.5V, slim bluray mind beszerelésre kerül. Ki fog derülni, hogy jó-e bele!
Mellesleg az n54l-et 3 féle nem ecc-s rammal próbáltuk gond nélkül ment mindegyikkel!
(#4302) golya87 : ventillátora nekem picit hangoska, de van 3 féle abból is, cserélem ha nem sikerül belőni. Egyelőre még oprendszer felett gondolkozom, de hajlok rá, hogy debian linux lesz.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Úgy tudom RAID létrehozásakor bele íródik az MBR-be vagy hova egy flag, ami jelzi az oprendszernek, stb-nek, hogy ez egy RAID-ben levő kötet és úgy is viselkedik vele.
Lehetséges, hogy oprendszer alatt létrehozott tükrözés esetén csak sima adat kettőzés történik és minden gond nélkül át lehet rakni a meghajtót egy másik gépbe, de szerintem BIOS-ban létrehozott RAID tömbök esetén már más a helyzet. (bevallom RAID1-et még nem csináltam, csak RAID0-val bohóckodtam régen) -
Maximusz
aktív tag
Ezek közül szerinted melyiket openelec disztribúciót lenne érdemes megpróbálnom?
-
winben
aktív tag
-
wierra
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Brutál Gamer PC eladó! 17-12400F/Víz/Asus Tuf 3080 10GB/32GB Ram/1,5TB SSD
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- ASUS PRIME B760M-K D4 + Intel I5 12400F + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Szerver rack szekrény 42U gurulós zárható 200x100x60
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged