Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drone86
tag
Sziasztok!
Házi fájlszervernek egy N40L Microservert használok, W7 Prof 32bit fut rajta. Két médialejátszó is van a hálózaton, egy Popcorn A210 és egy HDI Dune HD TV-101. A problémám az, hogy 1-2 nap után a két lejátszó már nem látja a megosztásokat, viszont az itthoni másik két pc-ről(W7 Ultimate 64bit) ezután is bármikor el lehet érni a Microserver tartalmát. Ha a újraindítom, már a lejátszók is használhatóak, de a hiba 1-2 nap után újra előjön. A routerem kezdetben egy D-link DI-524 volt, azóta lecseréltem egy TP-Link TL-WR1043ND-re, de a hiba ugyanúgy fennáll.
Emellett a két lejátszó tallózáskor sem látta soha a megosztott tartalmakat, (hálózati parancsikonokként, előre beírt és mentett cím alapján tudom elérni meghajtókat.) Egész meghajtókat osztok meg, speciális megosztással. Jogoknál „mindenki”-nek teljes hozzáférést adtam. A speciális hálózati beállításoknál nincs jelszavas védelem, 40 és 56 bites titkosítást használok, próbáltam „otthoni” és „nyilvános” hálózatként is. Próbáltam a registry-t is módosítani ez alapján. Agnitum Outpost Firewall tűzfalat használok, ip-cím alapján engedélyezett minden kommunikáció a lejátszók felé.
Találkozott esetleg vki már iylen problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Intel Core i7-5820K, GA-X99-Gaming 5P, 32 Gb RAM
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest