- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
válasz szbalogh #25670 üzenetére
fogalmam sincs, én eddig inkább eredeti, gyárit vettem mindig. szerintem várj egy kicsit, hátha szétoltanak engem az "öregrókák".
első körben szerintem nézz körül az aprón, sőt, akár nyugodtan ajánlom neked a vaterát/teszveszt is, hátha akár még ma este is össze tudsz futni az eladóval ha leütöd, ha tényleg SOS a dolog.
-
deathtania
senior tag
válasz szbalogh #25668 üzenetére
hardveraprón jobboldalt pont van egy laptoptöltős hirdetés. spanom vett náluk egyet az ASUS laposához, teljesen jó. ha nincs más, szerintem próbáld meg. vagy nézz szét az aprón, hátha találsz valakit, aki nem utángyártott, hanem eredeti töltőket árul olcsón, sikerült egyet már vennem 14k helyett 7kért 1év garival.
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz szbalogh #25396 üzenetére
Pedig azt írja a T1500 támogatja
Power saving features:
Core C1/AutoHalt, C1/MWAIT, C2 and C3 modes
Stop Grant mode
Sleep mode
Deep Sleep mode
FSB low-power enhancementsThese processors have the same power-saving features as the Core based microprocessors such as extended HALT extended Stop Grant modes with enhanced SpeedStep technology.
Article Source: http://EzineArticles.com/1828528
-
kutga
nagyúr
válasz szbalogh #24860 üzenetére
Ha van benne bővítőhely akkor lehet elviekben.
Leginkább itt tudnának segíteni:
Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
zoli03
őstag
válasz szbalogh #24332 üzenetére
Tudtommal ponthegesztik a cellákat. Otthon nem tudom, hogy tudod ezt megoldani, vagy helyettesíteni valahogy. Ezt a laptopot szerintem nem tudod átalakítani LED-esre (nekem is ilyen van). Egy-két Thinkpadnél minta olvastam volna, hogy lehet cserélni, mert kijött CCFL és LED verzióban is. De ilyen árú laptopnál szerintem nincs értelme LED-esre átalakítani, ha lehetne is.
-
zoli03
őstag
válasz szbalogh #24330 üzenetére
Laptopakkut nem, de az elemlámpás topikból jó páran rendeltek már innen, nem volt semmi gond. De én inkább eBay-ről rendelnék, ha valami gond lenne vele, könnyebben tudod rendezni. Nem hinném, hogy 2600 mAh-s cellák lennének benne, azt iparik tudják, de azoknak 11-14 vagy több USD-ba kerül a párja ekkora kapacitással (gondolom nekik nem ennyi lenne, de akkor se fognak ilyet belerakni). Nekem spyduck ezt az eBay-es linket adta korábban, eddig nem volt rájuk panasz, amiket innen rendelt, azt írta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest