Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• gszor

újonc

Sziasztok!

Két hónapja újonnan vettem ezt a HP Envy x 360 m6 convertible laptopot, Bang&Olufsen felirattal, előtelepített Win10 oprendszerrel.
    Az első pár nap után elhallgatott, külső hangszóróra kötve is. Végigmentem a HP Support Assistant hibakereső segédleten, azon a ponton szólalt meg újra a gép, amikor frissítettem a BIOS-t. Azóta többször elhallgatott már, ilyenkor újra kell indítani, a startup közben be kell lépnem a BIOS menübe, ott nyomnom egy mentés+kilépést, így megint szól egy darabig. Sima hidegindítás nem segít. Mi a fene lehet a baja?

A másik gondom, hogy a hűtőventillátor folyamatosan megy, akkor is, ha hozzá se nyúlok órákig, és a képernyő rég lekapcsolta magát.

Kérdésem: van olyan hely, ahová el tudok menni a géppel, és egy hozzáértő rá tud nézni? Nemzetközi garanciás, az USA-ból hoztam, márkaszervízben még nem próbálkoztam. Kiadni nem tudom a kezemből, mert ezzel dolgozom, nekem pedig nincs időm/agyam mindent elolvasni, és nem hiszem, hogy meg tudnám oldani a problémát.
    Előre is köszönöm a tippeket!

Új hozzászólás Aktív témák