- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigabyte alaplap topik
- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet a baj, ha a HP 650 proci és memória bővítés után magától egyszer csak kikapcsol?? Teljesen szűz rendszer van rajta, net sem volt még rádugva, program se lett telepítve. Majd fogja magát és minden előjel nélkül kikapcsol.
Gondoltam futtatok rajta memtestet (5.01-es verzió)... 3 módon ment a teszt. Első, mikor mind a két modul benne volt... 63% környékén fogta magát és kikapcsolt hibaüzenet nélkül. Majd elindítottam még egyszer, az eredmény ugyanaz volt.
Második és harmadik teszt során külön külön teszteltem a modulokat... egyszer végig ment sikeresen, de ugye kétszer szerettem volna, de a második során már ugyanúgy kikapcsolt hibaüzenet nélkül.
Samsung 1600-as ramokkal és 3210M procival lett bővítve.
Régebbi BIOS (F.22) volt rajta, amit a hivatalos oldalon írtak szerint frissítettem F.39-re.Vkinek vmi ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest