Új hozzászólás Aktív témák

• SeniorTilla

veterán

válasz Khelben #41805 üzenetére

Ez igaz. Ha 100 körül veszel gépet, akkor inkább használt felső kategóriást. Viszik is őket rendesen, pont ezért, én is ugyanezt mondom mindenkinek, amit most te írtál. Sokszor van viszont, hogy újat kell vennie, vagy intézménynek lesz, stb, oda nem adhatsz használtat.

Szerintem a Pavilionok jók, és jó áron vannak. Most néztem egy Pav 15-öst fullhd, 2GB VGA, A10 CPU, 12GB RAM, 140-ért adtam. Szerintem tök jó vétel volt, egy évek óta visszatérő vevőm vette meg. A rác már több gépet vett tőlem, konzumereket, és végig meg volt/van velük elégedve. Ilyen eseteket órákig sorolhatnék. Ezért gondolom, hogy jók a gépek.

Van olyan is, aki viszont a használt Dell Precisiont 180 ezerért megveszi, és enyhén szólva ütött-kopott állapotban. Magam is csodálkoztam, amikor decemberben 6 ilyen gépet eladtam 2 héten belül, és tényleg nem volt vigyázva rájuk, elég szarul néztek ki. Azóta 1,5 hónap eltelt, senki nem reklamált még.

A fenti két példa mutatja, hogy van, akinek ez kell, van, akinek az. De ettől még egyikük sem hülye, csak mások az igényeik.

Új hozzászólás Aktív témák