- Akciókamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Chuwi Hi10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ba.G
aktív tag
Érdekes, hogy semmi CD-t nem kaptam az új (2 év garis, még ki sem fizetett) hp géphez, nyilván a HD-re van tükrözve valahogy a rendszertelepítő (w8.1) - ez lehet a hp standard. Egyelőre nem helyeztem üzembe. Viszont van egy momentus XT-m. Gondoltam egy merészet: felmerülhet jogi (garanciális) és/vagy műszaki aggály az összepárosításukkal...? Egyáltalán: érdemes? (Már úgy értem: a HD cserével.) És ha nem, vagy nem nagyon aggályos
, akkor mi a korrekt eljárásrend? Másik gépben húzzam át külső HD-ként a rajta lévő cuccot? Nem is néztem: meg tudom-e bontani nyom nélkül. A jelenleg benne lévő HD-t ráér később üzembe helyezni, akár 2 év múlva is, tehát eltehetem a garanciaidő végéig. A w8.1-nek vajon mindegy a HD ilyen alapon - és ettől még jogtiszta marad?
EIK!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akciókamerák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- Brave
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP EliteBook 8540p bontott alkatrészek egyben
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 512GB + 1TB HDD magyar vbill gar
- DELL Latitude 7400 - Prémium üzleti / I7-8665U / 16GB / 256GB SSD / 14" FHD Szép állapot, jó akku
- DELL Latitude 5431:14" FHD, i7-1270P, 16GB DDR5, 500GB SSD, W11Pro, HUN billentyűzet.Beszámítás van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest