Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Hobby elektronika
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Apple MacBook
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
Eleinte nagyon vigyáztam rá... aztán rájöttem, hogy pont azért dobtam ki rá egy zsák pénzt, mert nincs nem kell! Múltkorvolt egy igen ütős tesztje: erősítő lett rákötve, jack-en keresztül, egy színpad volt kierősítve róla. Nem is ez a lényeg, hanem: kikötöttem az egyik hangfalhoz Kensingotnnal (naná), és egész napra ott hagytam. A gép szabad ég alatt vlt kb 12 órán keresztül, reggel-től estig. Mivel nem volt árnyék, egész nap tűző napon volt, enyhén poros környezetben (kavicságy volt a szinpad körül). Szél nem volt, csak sok napsütés (meg konnektor). A gép probléma nélkül zenélt 12 órán keresztül Vistával, semmi fagyás vagy ilyesmi, vígan tolta, mikor a ház már olyan forró volt, hogy alig lehetett hozzányulni a tüzö nap miatt, legalább 60-70 fokra felforrósodott. Nagy meglepetésemre, nem pörgött a venti, ppen csak egy kicsikét, pedig arra számitottam, hogy ilyen forró ház mellett majd megy a hajszáritás szépen... de nem igy történt. Nem lett semmi baja. Ezt két napon át eljátszottam vele, sokszor maradt magára órákon keresztül, hálistennek el sem lopták. Nekem ez bebizonytotta, hogy bízhatok benne, ennek nem árt a meleg, sem a hideg! Ugyanis tavaly télen minusz fokokban ültem ki vele elcsipni egy ingyen wifit, pár órán keresztül azt is vigan nyomatta (ott nem volt konnektor). Szóval, jól bírja a strapát a kicsike! Meg van tornáztatva rendesen, megy ezen minden, game-k, videó-kódolás dupla magon 100%-kal, minden... és még egyszer nem fagyott le! A ventillátornak van egy nagyon magas fordulatszáma, amit a gép vásárlása óta kb 2-szer hallottam csak, de akkro már tényleg durva volt a helyzet: túlfűtött szoba 30 fok legalább, videó-kódolás 100% dupla magon sokáig... egéybként, soha nem megy fel a venti ezekre az extrém értékekre, a mérnökök nyilván raktak be egy plusz fokozatot, ami akkor kapcsol csak be, ha kitör benne az Etna
Meg vagyok vele elégedve teljesen. Valahogy így képzeltem el egy business modelt.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol
- Aki kapja marja Asus C201p Chromebook
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W