- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- ASUS notebook topic
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoke12
őstag
helló!
adott egy cq56-os gép. egyszer csak megállt a ventillátora. sajna a gép még nincs nálam, de előre megkérdezném, hogy iyenkor a venti szokott meghalni, vagy a vezérlője?
köszi! -
SzaboZE
addikt
válasz
pernyehuszar #33398 üzenetére
"FELHÁBORÍTÓ!"
A leírásban nem szerepel win7 kompatibilitás, így nem csoda ha nem találsz drivert.
-
pernyehuszar
csendes tag
válasz
Forza_JUVE #33383 üzenetére
Sziasztok!
Látom a profiknak is meggyűlt a baja a HP 250 G1-el! Akkor az én kétségbe esésem magától értetődik. Segíts PLZ! Nekem nem megy ez a Win 8-as driverezés. A problémát én is látom, a HP letöltő központjában Win 7-re alig-alig van valami és annak is a többsége kompatibilitási problem miatt fel sem megy. Win 8-ra meg minden ott van. FELHÁBORÍTÓ!
De nekem nem megy fel a win 8-as driver. Mondjuk én a 64-bitesekkel próbáltam cserélgetni.
Neked hogy végződött?A segítséged előre is köszi!!
-
SzaboZE
addikt
válasz
kalapacsolok #33389 üzenetére
Az intel speedstep alharmonikus zaja lesz az, van akinek érzékeny a füle rá. Sokat nem tudsz vele kezdeni, volt ár példa hogy valaki fixen fullra állította a proci sebességet ezt kiküszöbölendő. Természetesen egyből jobban melegedett és fogyasztott a gép tőle.
-
Zsolti23
tag
válasz
kalapacsolok #33393 üzenetére
Hali
Szerintem valamelyik tekercs lesz az nem kell becsokizni nekem évek óta csinálja, habár igaz nem olyan notim van mint neked. -
Khelben
nagyúr
válasz
kalapacsolok #33391 üzenetére
Most nem tudom meghallgatni, mert zajban vagyok. De ha nem a venti, akkor a következő tipp valami tápáramkör lesz. Nem onnan hallod, ahova a töltőt dugod? Harmadik tipp az ssd, nekem volt olyan kingston ssd-m, aminek határozott működési zaja volt. Íráskor, olvasáskor hangosan cicergett.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
Khelben #33390 üzenetére
Tanácsodon felbuzdulva szétszedtem, kiszedtem a billentyűzetet. Vártam, míg a ventillátor teljesen leáll, nem pörög: a hang ugyanúgy szól. Valahonnan baloldalról jön a laptopból, nem tudom jobban belőni. Az biztos, hogy nem a CD-meghajtóból jön. Vinyó meg nincs benne, csak 1 SSD (amire kicseréltem korábban).
Mi okozhat zajt? Processzor? Vagy a ventillátor úgy, hogy nem is pörög, csak a feszültség alatt is ilyet adna ki?
Közben felvettem 10 mp-et a hangból, itt meg lehet hallgatni
[link]
Jól hallatszik, mi ez az éles hang, ami néha meg-meg szakadozik... -
Khelben
nagyúr
válasz
kalapacsolok #33389 üzenetére
A ventilátort nem nagy ördöngösség cserélni, csak pár csavart kell kicsavarni. Minimális műszaki érzékkel megoldható. Ventit meg ebay-en vegyél, mert nálunk horror az ára (10-12000 Ft).
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Van egy kb. 6 éves HP 6730b-s laptopom. Nagyon magas frekvenciájú, halk zaj jön a ventillátor felől belőle, nagyon zavaró. Nemrég volt kitisztítva egyébként... Gondolom jó eséllyel cserélni kell valamit.
Valaki foglalkozik laptop javításával, vagy tud ajánlani megbízható embert, esetleg üzletet? Volt olyan szerviz, amivel befürödtem korábban és nagyon drága volt.
Székesfehérváron, Érden, Törökbálinton vagy Budán keresnék, ezek a területek jönnének nekem szóba.
-
törölt tag
Helló.
Most vettem egy 8530p tipusú gépet. Bios gondom a következő:
Két felhasználó van, egyik az "admin", másik az előző tulaj. Természetesen mindegyik jelszavát ismerem. Szeretném az előző tulaj-t törölni a bios-ból, viszont nem tudom hogyan kell. Sőt, a "security" résznél a jelszó módosítási opció is inaktív.
Hogyan tudnám kitakarítani, hogy csak egy felhasználós bios-om legyen?
-
FRENK1988
veterán
Egy HP compaq n615 be bele lehet tenni a Hp Pressario CQ56 kijelzojet? Fizikai méretre Gondolom igen de a csatlakozásra gondoltam Samsung LTN156AT09 H03 a panel
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Forza_JUVE #33383 üzenetére
sok sikert!
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Forza_JUVE #33381 üzenetére
intel honlapjára menj fel, ha inteles a vga-d és a net cuccod a gépben, ott van minden: vga, wifi, lan, chipset, usb, ami kell és biztosan win7-es is lesz köztük.
ha meg van dedikált vga-d is plusszban, akkor amd honlapról töltsd le a drivert. -
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
Ice&Lime #33379 üzenetére
Igen, kicsit én is értetlenül állok ez előtt ... se telepítő lemez hozzá, de még rendes támogatás sincs a hivatalos oldalon.
Ismerősöm vette, gyárilag Linux volt rajta. Én tettem rá a Windowst és most kűzdök az illesztőkkel.
De úgy fest a win 8-as driverek jók lesznek ... -
Forza_JUVE
aktív tag
Nnna ... chipset már OK. Win8 32 bitest szedtem le, felment. Nézem a többihez is a win8-as illesztőket ...
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Forza_JUVE #33378 üzenetére
Szia,
valóban nem sok.win 7, xp támogatás majdnem nulla, de 8-ra minden van, mondjuk ez rajtad nem segít.
win7-tel vetted a gépet és pont arra nincs megfelelő támogatás, ez szép, kényszerítenek lehet a 8-ra, de akkor meg adhatták volna win8-cal, amihez legalább van megfelelő támogatás.
gratula a hp-nak ezért.figy, ha intel integrált grafikád és intel hálózati cucc van a gépben, akkor menj fel az intel honlapjára és töltsd le onnan a: vga, lan, wifi és chipset drivereket és azokat telepítsd fel, ne várj a hp-re.
-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
Kezembe került egy HP 250 G1 noti, bolti zsír új, teljesen szűz. Felraktam rá a Win7 Home Premium 32 bites verziót.
Mivel CD/DVD nincs hozzá, így driver ügyben fellibbentem a HP támogató oldalára, hogy majd jól letöltöm őket.
Beírtam a típust, de még a serial számot is. A Bluetooth-t és az Audiot sikerült is, ám semmi egyéb nincs fent. Háló driverek még akadnak, de vagy kompatibilitási gondok vannak, vagy tököm tudja, ... de az már nem települt fel. Innen-onnan, fórumból sikerült összekukáznom egy Ralink RT3290 WiFi drivert, hogy legalább netem legyen. (persze ehhez kellett 1 másik pc)Kérdés, hogy tud-e vki vmi helyet, ahonnan a fenti típushoz le tudnék szedni vga, chipset, kártyaolvasó, ethernet drivereket ??? Elég sürgős lenne.
Előre is nagyon köszi !! Üdv. -
Ice&Lime
veterán
válasz
Khelben #33372 üzenetére
Ezekre már mindent rá lehet mondani csak az elitebook és probook jelzőt nem.
Egyébként elitebookot jobban megnézve a zsanér, ami számomra a leg-leg ellenszenvesebb és a fedél nyitószerkezete, így valami nagyon olcsó laptopot tükröz vissza. Szerintem nem fog kelleni ez a széria úgy ahogy van, de lehet, hogy ez csak a kezdet és még olcsóbbak lesznek minőségben.(Dell-ből is kiábrándultam, a mostani újjal kapcsolatban).
-
Khelben
nagyúr
-
Ice&Lime
veterán
Na, az új elitebook és probook is elindult a minőségi lejtőn de nagyon.
Az új 800 és 600-as széria már minden csak nem elitebook és nem probook, pfff.... végleg kiábrándultam a hp-ból. -
FlashLed
senior tag
válasz
SeniorTilla #33357 üzenetére
Igen.
Minden driver fent van! -
-
FlashLed
senior tag
Senki semmi?
-
gmisi
tag
Sziasztok!
Egy hete vettem egy HP DV6 1030 laptopot,rátelepítettem a w8.1-et de ezt a drivert( USB\VID_07CA&PID_A309&REV_0200)sehol nemtalálom valaki tudna segíteni?
Visszakeresve egy helyen találtam egy linket de az valamiért nem települ,
Ez a tv kártya lenne ha jól tudom, -
FlashLed
senior tag
Sziasztok!
A minap vásároltam egy HP G6-2240SH notit.
Ebben már ugye Ivy Bridge Core i7 proci van és emellé dedikált vga kártya kártya AMD Radeon HD 7670-es kártya.A problémám az,hogy nem tudom mikor hogyan tudnám váltani a két kártyát,mert pl gpu-z be sem jön csak random,ha be is jön,0.2gb/s átvitele van az atinak stb,de az inteles megy rendesen.
Nem hinném hogy ennyire rossz lenne az ati kártya.Aiada 64 is van h látja van h nem.
De eszközkezelőben pedig folyamatosan ott van.
Azt hozzá kell tennem,amíg AMD driver nincs fent addig a gpu-z és az AIDA64 is tökéletesen írja.
Nem értem ez az átváltás dolgot,ha feldobom a legujabb AMD drivert van átváltás mód a catalyst alatt,de pl powerdvd-t nem engedi csak energiatakarékosba,nagy teljesítménybe nem(holott gondolom akkor menne az atin).
Ja igen Windows 7 és 8.1 esetén is ugyanez van!
Meg ez az átvitel borzasztó amit ír!Mi lehet a probléma? -
huskydog17
addikt
Sziasztok!
Adott egy HP Pavilion 17-e050sh típusú noti, amiben van egy A76M FCH típusú chipset. A probléma, hogy ehhez a chipset-hez nem találni sehol Windows 7 driver-t, az AMD még csak fel sem tünteti a support oldalon. A HP oldalán meg csak kizárólag Windows 8 és 8,.1-hez van driver ennél a notinál (elég undorító tudom), így sehonnan sem tudunk A76M FCH driver-t szerezni Windows 7 alá.
Elvileg a Catalyst telepítőben van, de abból semmit sem rakott fel és mivel a Install manager telepítése egy hibával sikertelen volt, így utólag sem tudjuk felrakni.Létezik külön, gyári (AMD-s) telepítő az A76M-hez vagy próbáljuk újrarakni a Catalyst-ot vagy esetleg Windows 8/8.1-el működik csak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Dell Latitude 7420, 15,6" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla,
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest