- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
KunyA
csendes tag
Üdv!
Van 1 HP probook 6540b-m... van benne 3g/hdspa modem, és vettem hozzá egy vodafone sim kártyán, de nem sikerül vele csatlakozni a netre...
valaki tudna segíteni a beállításában?
-
leyo76
senior tag
válasz dbalazs89 #13588 üzenetére
Nem ártalmasabb, csak gyorsabb (meg picit hangosabb). Én még WD-ben nem csalódtam, ezért ajánlottam azt. Csak új vinyót vegyél amennyire lehetséges, ezekben nem nagyon van már kisebb. Ha engem kérdezel, inkább több legyen az a hely mint kevesebb (kisebb sem lenne sokkal olcsóbb)
-
prevors
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HP Compaq nx9030-as laptomon, aminek tönkrement a merevlemeze(nem indul el az operációs rendszer, és nem hagy mást se feltelepíteni). Nincs valakinek egy ilyenje? Az is jó, ha adtok egy linket, mert én nem találtam sehol. Előre is kössz! -
Sylar76
csendes tag
Hello!
tud valaki nekem mondani Hp 530as ba való 2 magos procit?Esetleg cserét is vállal valaki?
Privi is jöhetHP530 Powa!!!!
-
v2izzy
tag
Hello!
Egyik ismerősömnek kellene egy notebook, nagyrészt netezésre, fényképnézegetésre meg ideoda hordásra. SeniorTilla hirdetései közül szeretnék választani mert nagyon jók az árak ( ) de probáltam mondani neki hogy egy 12colos subnoti jó lenne , de azt mondta az kicsi...
Szóval 15ös kellene 130k alatt lehetőleg. Kinéztem ennek az amd-s változatát. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ez jó gép-e vagy érdemesebb rábeszélnem egy kicsit drágábbra, esetleg tudtok ajánlani valami mást?
A válaszokat előre köszönöm![ Szerkesztve ]
http://flic.kr/ps/MuuJU | @gerhard_berger | https://github.com/gerhardberger
-
dbalazs89
csendes tag
válasz SeniorTilla #13587 üzenetére
Rendben. De a nyagyobb fordulatszám ártalmas is lehet, vagy csak szimplán annyi, hogy hangosabb?
-
veterán
válasz dbalazs89 #13586 üzenetére
A 7200-ast előtte hallgasd meg, nehogy hangosabb legyen a réginél (szokott hangjuk lenni). Kisebb kapacitásút már nem gyártanak, ezért újonnan sem fogsz kapni.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
dbalazs89
csendes tag
válasz leyo76 #13585 üzenetére
Western-ből 160GB-os a legkisebb amit találtam. Nekem az rengeteg. A mostani 60-as is csak félig volt tele. Egyetemen használom csak a laptopot, otthon netezésre, msn-re, meg képeimet tárolom rajta, de azokat meg kiszoktam írni idővel DVD-re.
Én őt szemeltem ki: http://notebookstore.hu/hu/termekek/reszletek/251_hpq_80gb_7200rpm_sata_2_5%5c_hdd_445939-001/
Kompatibilis lenne? Bocs ha hülye kérdéseim vannak, de analfabéta vagyok ilyen téren.
-
dbalazs89
csendes tag
válasz SeniorTilla #13575 üzenetére
Köszi! Alaposabban elolvasva igazad van.
Adatmentés megtörtént. Eddig ilyen winchester volt benne: Toshiba MK6025GAS
Ilyet még forgalmaznak? Toshiba honlapján még fent van, de üzletek honlapján nem találtam sehol sem. Esetleg ha ilyet nem kapnák, akkor milyen jó még a laptopomba? (HP compaq nx9030) -
Czimby
addikt
Sziasztok!
Van a családban egy HP Compaq NX9105 típusó laptop.
Win Xp van rajta.
Mivel a gyári lemez már nincs meg hozzá, a HP oldaláról szedtem le a drivereket.
Viszont a beépített kártyaolvasóhoz nem találtam itt drivert így nem is működik.Honnan tudnám letölteni a szükséges drivert hozzá?
Előre is köszi a segítséget!
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Matthewsz
aktív tag
Sziasztok, frissítettem a biosom, aminek eredményeképp nem képes hibernálni a win7...! Elsötétül a képernyő, de pár másodperc múlva visszajön a kép a bejelentkező ablakkal, mintha csak zároltam volna az asztalt. Van valami megoldás? Probook 4510s
-
vans?
őstag
-
veterán
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Ha esetleg vennék egy ssd-t a notebookomba (dv5), akkor a hozzá adott OEM vistát vissza tudnám rakni rá?
-
veterán
válasz dbalazs89 #13574 üzenetére
Nem ezt hallod, ez kikapcsolt állapotban jelentkezik, neked pedig bekapcsolva ad búgó hangot. A zörgés egyébként is messze van a búgástól. Adatmentés és HDD csere javasolt, ahogy a többiek is mondták.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
dbalazs89
csendes tag
válasz leyo76 #13551 üzenetére
Alighanem megtaláltam a "búgó" hang okát.
Rákerestem a HDD pontos típusára, és a gyártó oldalán a típus kézikönyvénél ezt találtam:
"Többé nem mondhatjuk, hogy a megrázáskor zörgő hangot adó merevlemez-meghajtó
nyilvánvalóan hibás. A Toshiba „Ramp-Load” technológiát alkalmazó merevlemezei
megrázáskor zörgő hangot adnak ki."
"A meghajtó erőteljes megrázása esetén a tehetetlenségi zár zörgése hallható."Remélem ezt hallom és megnyugodhatok.
-
rekid
addikt
válasz leyo76 #13570 üzenetére
Ez nem vita pusztán esszerű érvek egymással szembe állítása Ezert van a fórum
Asztali gépeket azért ne keverjük ide több okból is. Egyrészt jóval nagyobb hőátadó, hőleadő közeged van mint egy laptop esetén és nem véletlen a komolyabb házak kialakítása sem szellőzés terén. laptopoknál ez ugye sok helyen csorbul, és ezzel együtt válik hatványozottan fontossá a megfelelő belső kialakítás valamint hűtési megoldás.
Valóban igazad van, jobb mint a semmi ezt egy percig sem firtatom, viszont alaposan meg kell nézned milyet veszel a laptopodhoz és hogy mennyiért, hogy ár érték arányban jól járj.
"egy laptop 100-200eft akkor 5-10eft igen csak eltörpül." Nyilván eltörpül egészen addig míg ki nem kell fizetni. Főleg -sajnos- ha hitelre veszi az ember az adott gépet, és akkor sokkal jobban jár ha azt az 5 ezer forintot egy jobban átgondolt (hűtés terén) laptopra költi. (Feltéve ha van megfelelő alternatíva és van még 5ezer forint a kasszában)
[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája!
-
leyo76
senior tag
Nem gondoltam hogy egy ilyen kijelentéssel ekkora vitát váltok ki, de:
Mindenkinek van némi igaza benne, tény hogy nem adják ingyen, de ha figyelembe veszed hogy egy laptop 100-200eft akkor 5-10eft igen csak eltörpül.
A meleg levegő keringetésére vonatkozó gondolatmeneted megkérdőjelezhető, ugyanis gépen (asztali pc) belül ahol van akár 30-40fok is van, a proci, vga, stb hűtés is hasztalan lenne, pedig jól tudjuk nem az.
Egyezzünk ki abban hogy én tényleges hosszútávú használat mellet tapasztaltam értelmét a dolognak, tény hogy nem csoda számba megy, de legalább nem sütöttem tojást a noti alján. Nyilván egy 15fokosra hűtött irodában nincs nagy jelentősége, de panel 6.-on van!
[ Szerkesztve ]
-
rekid
addikt
Nyilván ha valamire levegőt fújsz - az jó esetben- hűlni fog de messze nem mindegy milyen hatásfokkal.
Nyilván a legelső a laptop korrekt hűtésrendszere (amin nem nagyon lehet változtatni). Miutan használt a laptop így első körben szétszedés és ganézás, ventik állapotának ellenőrzése majd pasztázás. Ezzel lehet a legtöbbet elérni. ezután jönnek a különböző rásegítések mint a hűtőpad, mely igazán akkor működne jól, ha hideg! (mely nem összetévesztendő a megkevert meleg levegővel főleg nyáron) levegőt tolna a laptop szívó részéhez. Mindemellett a laptop alját -joval gyengebb érezhető hatást mutatva- is fújná, mert ugye a lehűtött felület több hőt von el. Persze a gyakorlat az hogy főleg nyáron (nem klimatizalt mondjuk panel 6.-on) a szobameleg levegőt keringtetve fujja ideális esetben a szivo reszhez a pad. Nem idealisban meg a külső műanyag házaljzatra. Mely drasztikus hatásfok csökkenéshez vezet.
Mindezzel semmi gond nem lenne ha ezt mondjuk 2e ft-ért tenné de ehelyett pofátlan összegeket tudnak elkérni egy egy ilyen padért (7-8-9-10e) ezért is írtam hogy könnyen lehet belőle mókusvakítás. Vagy inkább úgy írnám ritka az az eset hogy a legjobb hatásfokot elérje az ember ezekkel a padokkal.Gyáva népnek nincs hazája!
-
veterán
Bizonyos részben igazad van, de nem mindenben. Az utóbbi időben volt pár dv5-ös, amit melegedési problémával hoztak vissza, de a melegedés nem azzal jelentkezett, hogy a gép volt meleg. A CPU/GPU/stb. és a hűtőtönk közötti hőátadás nem volt megfelelő, mint kiderült. Szétszerelés, újrapasztázás megoldotta a problémát. A gyári paszta sajnos sok gépnél (nemcsak HP) egy idő után megkeményedik, és veszít hővezető képességéből. Ez főleg a nagyobb teljesítményű gépeknél igaz, értelemszerűen. Mielőtt még bárki elkezdené fikázni a dv5-ösödet, ez technológiai kérdés, nem típusfüggő; és minden gépnél előfordulhat, sok függ a használattól is.
Lényeg a lényeg, ha nem tapasztalsz komolyabb lehűlést egy pluszt aktív hűtés után, ami lehet akár egy hűvös szoba is, akkor egy újrapasztázáson érdemes elgondolkodni.
-
Mania
senior tag
Ha az asztalon használom mint az asztallap mint az alja forró, hűtővel maximum langyos.
És mivel egy laptopnál bizonyos értelemben maga a váz is a hűtés része nem mindegy.
Az egy dolog hogy a processzor és bizonyos típusokban a VGA gyakran 1-2 fokkal hűvösebb, de maga az alaplap és a maradék alkatrészek is a gép részei amik viszont így nem tudnak megsülni.
A meghibásodások jelentős részénél a hiba oka az alaplap, ami bizonyítottan visszavezethető az elégtelen hűtésre. -
rekid
addikt
Khelben leirta amit mondani akartam.
Úgy mellesleg ezek a padok irreálisan drágák ahhoz képest amit nyújtanak.. Nem beszélve arról hogy nem árt ha a hűtőpad ventije a laptopod szívórésze alatt van ami ugye típusonként, darabonként más és más...Gyáva népnek nincs hazája!
-
spyduck
nagyúr
válasz SeniorTilla #13543 üzenetére
Lehet, már kicsit meg vagyok kavarodva a sok gyártó miatt
-
veterán
-
veterán
válasz lennon 1 #13555 üzenetére
Csak akkor írja ki a cd meghajtót boot lehetőségnek, ha van benne bootolható lemez. Esetleg egy bios alapállapot-visszaállítás, illetve bios frissítés segíthet, de ezek csak ötletek.
-
vans?
őstag
üdv urak, kérdésem a következő: adott egy 6720s laptop, ami melegszik eléggé.. hogyan tudnám kitisztítani? nem tudtok linkelni valami videót? csak mert sosem csináltam ilyet, és parázok szétcsavarozni a cuccot. köszönöm.
hábm bábm
-
leyo76
senior tag
válasz Khelben #13552 üzenetére
Nem tudom mi számít jó tesztnek, én egy éven át használtam egy olcsóbb verzsönt, társam nem használt olyat, az ő gépe 1,5 év után megadta magát, az enyém talán még most is ketyeg valahol. Tudom ez használat függő is, de azért szerény véleményem szerint hosszútávon meghálálja magát.
-
lennon 1
csendes tag
válasz SeniorTilla #13543 üzenetére
Sajnos a BOOT menüben nem mutatja nekem a DVD meghajtót. Pedig működik, mert belerakok egy dvd-t, azt simán viszi.
Próbáltam másik telepítőlemezt, de azzal se reagál semmire.
Felpörög, de nem bootol. -
lennon 1
csendes tag
válasz SeniorTilla #13544 üzenetére
Szia
Felraktam a HP honlapján található VGA drivereket, de akkor se működik. Sajnos keresnem kell valami más megoldást. De azért köszönöm. -
-
dbalazs89
csendes tag
válasz leyo76 #13548 üzenetére
Ennyit ír ki: "A lemez felületén található 1 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Nincs szükség beavatkozásra."
Teljesítménynek 100%-ot, kondíciónak 98%-ot mutat.Rövid ön-tesztet is lefuttattam, azt is végigcsinálta.
-
leyo76
senior tag
-
dbalazs89
csendes tag
Köszönöm a válaszaitokat!
Ma nagyjából sikerült szétszednem. Nem volt olyan nagyon poros bellül. A búgó hang jöhet a winchesterből? Mert helyileg az van ott, ahonnan hallom a hangot, meg a RAM. -
veterán
-
veterán
-
Peczek
aktív tag
válasz sultiii #13534 üzenetére
Nálam eredetileg a gépinfókat hozta elő (processzor, RAM, vinyó, op. rendszer stb.), ezért a vezérlőpultban átállítottam, most az Operát inditja el. Van egy másik gyorsbillentyű a 6930p-n felül, egy pici vetítővászon diagramokkal, ezzel eredetileg egy prezentációt lehetett inditani. Nos ez most az ArciCAD-et indítja el, de bármit hozzá társíthatsz, nem kell matatni a startmenüben vagy az asztalon. (pl. valami levelezőprogramot intithatsz vele).
Lehet, hogy kell hozzá valami HP-s alkalmazás, nálam HP Quick Lanunch Buttons vezérli őket.
-
leyo76
senior tag
válasz dbalazs89 #13538 üzenetére
Hát ö én az ilyet már szétszedném és kitakarítanám, mert bizony kosztól is melegszik. Másrészt, vennék hűtőpadot alá mert azért az kell, harmadrészt cserélnék benne ventilátort is. Búgó hang, nem tudom mitől van, de semmikép sem normális. Már csak ezért is érdemes lenne szétkapni..
-
lennon 1
csendes tag
Sziasztok
Mitől lehet az, hogy Pavilion DV6 laptop nem akar bootolni dvd-ről? A BIOS-ban megnéztem a sorrendnél az első a DVD, viszont a BOOT beállításoknál nem ismeri fel.
A DVD egyébként rendesen működik.
A másik, hogy nem hajlandó képernyő lecsukásnál alvó állapotba rakni önmagát. Pedig mindenhol bevan állítva, hogy ezt csinálja. (Vezérlőpult, energia beállítások)
Köszi -
dbalazs89
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 5-6 éves Hp nx9030-as laptopom. Kicsivel több mint fél éve került hozzám. Olyan "gondom" van vele, hogy egy idő után (játék alatt meg főleg) az alja elkezd erőssen melegedni, néha már majdnem égeti az ember kezét ha megfogja. Letöltöttem az EVEREST-es, teljesen alapjáraton olyan 43 fokos a CPU, net meg msn ha megy akkor olyan 55-65 körül. HDD meg 45-55 között szokott ingadozni,
A másik problémám, hogy ha a laptopot bármilyen irányba megdöntöm, a mozgatás alatt erős búgó hang hallatszik a toutchpad felett. De csak addig amíg mozgatom, szóval ha pl vízszintesből megdöntöm 45fokban, akkor amíg döntöm búg/berreg, de ha utána 45fokos szögben tartom mozdulatlanul akkor néma. Ja, de ha mindezt lassan csinálom akkor végig néma. :S Ez mitől lehet? Minek lehet ilyen hangja, és normális-e ez? -
veterán
válasz Gaabbaa #13515 üzenetére
Az a 10 watt elég sok, ha kiszámolod, hány százalék. Mindenképpen cserélj hűtőt is, különben bukni fogod a garanciát, és a stabil működést. Én inkább T9xxx-es procit javaslok bele, ami gyorsabb is sok alkalmazásnál, játékoknál, stb. az én tapasztalataim szerint. A TDP-je pedig ugyanaz a 35W.
-
sultiii
tag
hello
egy nc6320-am van és az lenne a kérdés ,hogy van egy ( i ) betüvel el látott gomb valami információs gomb lehet, de ha meg nyomom nem csinál semmit. Valaki meg tudná mondani ,hogy lehet "életre" kelteni azt a gombot ? Vagy egyeltalán mi célt szolgál ???
Ha privátot kapsz, vedd a fáradtságot és válaszolj :))
-
Dolby
senior tag
Sziasztok!
Sűrgős segítség kéne. Sógorom nx 7400-as céges laptopján a monitor lenti sarkán a tartó fém keret eltörött ahol a csavar rögzíti - már le selejtezték amúgy ezt a gépet a cégénél, csak cserébe kapta mert az ő laptopja bedöglött alaplap hibával - és mivel felmondott náluk, le kéne adnia a laptopot. De félünk hogy így rá fogják hogy ő tette tönkre. Nem tudná valaki esetleg megnézni és annyira helyre tenni hogy legalább le tudja adni?
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
mrbego
aktív tag
Arra az érintőgombra a QuickPlay programnak kell elindulnia, mint a neve is mutatja.
Telepítsd fel a HP Quickplay-t és akkor menni fog.
Egyébként meg egy felesleges program, legalábbis én még sosem használtam. Helyette inkább Windows Media Center-t, vagy méginkább MediaPlayer Home Cinema-t használom.Üdv, P
-
jtzk
tag
Üdv. HP dv5-ön van egy érintőgomb. Quickplay. Elvileg valami menünek kellene előjönni az érintésére, de nincs hozzárendelve semmi nálam. Hogy tudom életre kelteni? (w7 op rendszerem van)
-
Creative997
őstag
Sziasztok!
Tanácsért fordulok hozzátok!
Haverom most készül laptopot venni, csak totál analfabéta a számítástechnikához és igaz én se vagyok képben teljesen, abból is PC-re inkább, laptopokhoz én se értek.
140k HUF érték körül keres egy megbízható laptopot újonnan. Annyit tudni róla hogy nem egy gamer, szóval nem erőgép kell neki (néha CS-zik és ennyi), főleg netezik, filmezik, zenét hallgat és sulihoz kell. Ami egy fontos tényező hogy az aksija legyen erős és hosszútávú.
Mit ajánlotok?Köszönöm
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
kozyadam
tag
válasz sultiii #13526 üzenetére
helló!
nekem a dv5-höz annyi volt, hoyg a driver felpakolása mellé fel kellett tenni egy programot is.
a driver az vmi alidity Sensor vagy mi a driver az pedig Digital Persona Personal.ha megvan, akkor lehúztam az ujjlenyomatomat és már ugrott is fel a program ablaka. illetve Win7 bejelentkezésnél is odatette magát, hogy ha szeretném csináljak ujjlenyomatos bejelentkezést vmelyik fiókhoz.
-
sultiii
tag
hali
nekem egy hp compaq nc6320-om van , a gépen win7 van bár ez nem tudom mennyire számit ,de nem tudom hogy kell használni az ujjlenyomat olvasót. feltettem a hp oldaláról letölthető drivert de nem találok semmi inditót hozzá feltelepítettem a progit és semmi. valaki segítsen ,hogy ,hogy kell működésre bírni az ujjlenyomat olvasót.
fontos lenne :S
előre is köszHa privátot kapsz, vedd a fáradtságot és válaszolj :))
-
-
kozyadam
tag
válasz Gergő0908 #13523 üzenetére
Nekem szimpi ez a gép, nagy vinyó, jó videókályha van benne, n-es wifi és gigás LAN jól jöhet.
Nekem dv5-1190eh noti van, abban Intel proci dolgozik, így az AMD változatról nem mondok semmit, AMDs notit még nem használtam. Az órajel az megfelelő, de az 1 MB L2 cache egy picit kevésnek tűnik.
Jah játékok és komolyabb izzasztás alatt valószínűleg szépen fel fog melegedni, ezen nem kell meglepődni. Játék alatt az enyém is 80 fok körül volt nemrég, ha teszel alá valamit, akkro kb 10-12 fokot lehet nyerni vele.
Ha nem kell annyira a grafikus teljesítmény, akkor érdemes lehet gyengébb videókályhával ellátott modellt választani.
-
Gergő0908
csendes tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kikérni ezzel a notebookkal kapcsolatban:HP Pavilion DV6-2140EH
Morfondírozok rajta hogy ezt vegyem-e meg...
Egy kis pro kontrát szeretnék hallani.Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv
-
adm
őstag
válasz kozyadam #13521 üzenetére
én sem tudok róla, hogy pavilion-okhoz is lenne a hp update-en kívül hasonló. viszont ez biztosan csak üzleti notikkal működik, és kifejezetten nagyvállalati környezetbe ajánlják. a driver/util letöltésekhez is csak alig egy éve került be.
egyébként a vista/win7 update is használható. hétköznapi használatnál nem vesztesz semmit azokkal sem.
16core - 32thread - 64gb
-
Mboy
csendes tag
Sziasztok!
Légyszi segítsetek!
HP 6730b gépre telepítenék XP prof.ot.
Az lenne a kérdésem, hogy van e a HP oldalán automatikus driver letöltéshez/frissítéshez szoftver vagy csak én nem találom?Biztos szerepelt már itt a forumban csak nincs időm több ezer hz-t elolvasni.
Előre is köszönöm a segítséget!!
-
Bobyjack
senior tag
válasz ambrus14 #13509 üzenetére
A Windows 7 azért változtatgatja, hogy mennyit bír még akksiról, mert alacsony terhelésen leveszi a proci órajelét (akár 798MHz-re is). Így akkor kevesebbet fogyaszt, tehát tovább bírja, de amit megerőlteted, újra megemelei az óraselét és akkor lecsökken a használati idő.
[ Szerkesztve ]
-
Gaabbaa
aktív tag
az a modell ami nekem van elvileg kapható 4magos procival is (q9000-el) és nem hiszem hogy abban más hűtés lenne....
azért bosszantó a dolog hogy ennyire szét kell szedni, vannak olyan laptopok amik már az alsó cover kicsavarozása után megmutatják a procijukat....pl párom acer 5220-as gépe...abban cseréltem először noti procit életemben cerka m560 helyére jött egy t5550-es jószág.
Amit most cserélni akarok az egy t6600 és a helyére egy q9000-es volna jó... elvileg a TDP csak 10W különbség, ami szerintem még beleférhet...
[ Szerkesztve ]
Csak a JÁTÉKOK! :-))))
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz SeniorTilla #13513 üzenetére
köszönöm nektek a választ, átrágom magam a goldokaon aztán nyúlok csak a csavarhúzóhoz vagy nem...
-
veterán
válasz Gaabbaa #13511 üzenetére
A linken ugyan a régebbi dv7-es szétszerelése van, de hasonló az új is.
Nem véletlenül csinálták így, azaz hogy totál ki kell venni az alaplapot a procicseréhez. Más TDP-s procihoz más hűtő kell, és ezt valszeg a felhasználók nem cserélnék ki, ezért nem is szabad CPU-t cserélni. Elvileg garanciavesztéssel jár, de érthető is, ha már ennyire szétszerelsz valamit, hogy elveszti a garanciáját. Ha új a géped, a helyedben én nem tenném meg.
-
Gaabbaa
aktív tag
sziasztok!
Van egy hp dv7-2210eg drágaságom, és nagyon szeretnék a proci közelébe férközni! Sajnos akárhogy próbálkoztom nem jöttem rá hogy miként lehet leszedni a fedlapot, vagy kiszedni a billentyűzetet... Elég új még és nem akarok erőszakoskodni vele.... Van valami trükk?
előre is köszi
-
simondr
senior tag
hi all!
Adott egy HP nc 4010 noti
A probléma: az akksiját teljesen feltöltöttnek jelzi,azonban be sem kapcsol ha nincs bedugva a hálozati adapter.
Vajon az akksi töltöttségének kijelzésével és az akksival van gond vagy az akksi hibátlan és a noti telepröl valo müködése nem megfelelö?
elöre is köszönöm a választ![ Szerkesztve ]
-
ambrus14
tag
Én is csatlakozom a boldog Elitebook tulajdonosok közé! Ma vettem egy 8530W-t!
Az biztos, hogy nem bántam meg, hogy ezt választottam! Tényleg minőségi darab, de ennek is van egy apróság ami hibája! Mégpedig a touchpad gombjai, amik szerintem nagyon lazán állnak a helyükön, ahhoz képest, hogy mennyire stabil és masszív a gép ezek nem illenek az összképbe! Másrészt a billentyűzet úgy van kialakítva, hogy meg van süllyesztve és a piszok itt könnyen becsusszan a monitor alá, de ez nem vészes! Ja és az is érdekes még, hogy a win7 folyton változtattatja, hogy mennyit tudok még akksiról menni!
Egyelőre ennyi hibát tudok felróni! Amúgy pöpec kis gépecske!
Most driverezem!Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
-
chicken
senior tag
válasz Khelben #13486 üzenetére
Nem tudtunk rendszervisszaállítást sem csinálni, végülis újra lett telepítve az egész, most működik, de ohne bluetooth. Megköszönném, ha eszedbe jutna, melyik driver volt az, kipróbálnám, de csak majd ha van image, mert anélkül most már egy tapodtat se teszek..
mens sana in campari soda
-
tag
válasz Tea'lc #13492 üzenetére
Ha cseréled a HDD-t, arra nem vonatkozik az HP garancia (kivéve ha hivatalosan támogatottat veszel), de a gép többi részére továbbra is él.
Viszont ha a cserélt alkatrész okoz esetleg meghibásodást, akkor sem tudod érvényesíteni a garanciát.Más: múlt hét szerdán felhívtam az HP Ügyfélszolgálatot, hogy kérhetek-e Windows 7 DVD-t, ha újra szeretném telepíteni az operációs rendszert, viszont nem a helyreállító partíciót szeretném használni.
Jelentem ma kaptam kézhez a Windows 7 DVD-met, driver telepítő DVD-vel kiegészülve.
Ez egy pirospont az HP-nek a hozzáállásért és a gyorsaságért. -
MixM
csendes tag
-
MixM
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy HP pavilion dv9825el gépet. Jelenleg Win 7 fut rajt. Vannak olyan programjaim, amik sajnos nem kompatibilisek ezzel az op rendszerrel, ezért elgondolkodtam rajt, hogy feltelepítem az XP-t. Sajnálattal tapasztaltam, hogy a HP honlapján ehez a típushoz elég szegényes a driver. Próbáltam rákeresni a neten típus alapján, de nem jártam sikerrel. Van ötlet, hogy hol érdemes keresnem?
-
leyo76
senior tag
Kérdésem lenne azokhoz akik jártasak a témában illetve/esetleg a birtokukban van egy:
HP Compaq Presario CQ61-320SH (VJ549EA)
Szeretnék egy ilyet vagy hasonlót venni, nem kell gamer noti csak egy jól használható, mozgékony, strapás szerkezet. A fenti linken úgy láttam hogy az ár/érték arány teljesen jó és a tudása megfelelő, viszont kezeim között még nem járt ilyen, jó jönne valaki személyes tapasztalata.
Ami még problémát okozott hogy hiába kerestem hivatalos oldalon ilyet, nem találtam. Akkor ez most hogy van??
Köszönet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Path of Exile 2
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest