Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Matthewsz #12815 üzenetére
Igen, és a DriveGuard-nak vagy más néven ProtectSmartHDD-nek az a lényege, hogy túl nagy gyorsulás érzékelése esetén pikk-pakk leparkoltatja a HDD fejet. Így tudom, de javítsatok ki, ha nem így van.
Kikapcsolt állapotban parkolóállásban van(nak) a fej(ek), de sajnos ez nem biztosíték arra, hogy ha leejted 1m-ről a vinyót a sarkára, ne menjen tönkre. Ezért az érzékelő védelmén kívül speciális gumiágyazásban vannak a HDD-k, tehát kikapcsolva is több védelmet nyújt.
Itt egy pár kép erről a gumiágyról. Azok a kis kék izék a gumiágy.
És most megkövetem magam, ebben a dv6-osban Seagate cucc van...
-
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
Matthewsz #12789 üzenetére
3D drive guard (HP Mobile Data Protection Sensor)
Keyboard filter--> na ez egy érdekes dolog. Sose jöttem rá, h mi lehet ez. Elvileg a quick launch buttons orvosolja. Bár azt is hozzá kell tenni, h csak az everest mutatja, az eszközkezelő nem. Így meg van az esély, h kamu
Nálam is eltérő a 2 mag hőmérséklete. Ne törődj vele. pl az EliteBook-jaimnál írt ki olyanokat az everest meg bármi, h 640fok meg stb...
-
spyduck
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest