Új hozzászólás Aktív témák
-
pumukli23
senior tag
válasz
t-bali3 #18950 üzenetére
Nekem ez bios frissítés után jött elő, korábban sose csinálta, a rendszer ugyanaz.
Nekem minden szombaton éjjfélkor kapcsolt be, pedig a biosban ez nem volt beállítva.. mindenesetre kapott egy bios resetet, beállítgattam újra úgy ahogy nekem kell, azóta úgy tűnik jó. Ez volt kb 7-8 napja.
(win frissítés, vírusirtás stb nincs ütemezve) -
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
t-bali3 #11083 üzenetére
Ma vettem a hülye azért nem vagyokban egy olcsó notebook hűtőt.(6k) Egyenlőre megvagyok vele elégedve, holnap game alatt lesz tesztelve
. Teszt után írok ide, hogy bejött-e vagy sem a dolog.(hány fokot sikerült így nyernem stb)
Szerk: nemrég írtam,hogy hibás a töltőm(ha ceruzával alátámasztom akkor megy. Elvileg garis, de kicsit kekeckednek a dologgal. Barátnőmnek is tönkrement a töltője anno. Ugyanúgy érintkezési hibás lett a dolog. Ilyet tudtommal lehet javíttatni. Tudtok ajánlani ilyen helyet?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
t-bali3 #10997 üzenetére
Ha sok a bad sector akkor igen! Bár sok helyen nem szokták elfogadni a HDD sentil eredményt, mert hogy odamész és azt mondod nekik hogy leelenőrizted és azt mutatta hogy xy.... Akkor vidd vissza, ha ténylegesen probléma van a hdd-vel, mint pl. kerreg, kattog, befagy, magakad a gép, elhalálozik stb..
-
-
-
hajospeti
tag
válasz
t-bali3 #9110 üzenetére
Egyszerű!
Van a tálcán egy akkumulátor ikon. Ball gombbal katt rá, és válaszd a :
További energiagazdálkodási beállítások-at.
Itt van felsorolva a 3 Fő sémád: Alapesetben: HP ajánalat, Energiatakarékos, Teljesítménycentrikus.
Válaszd a megváltoztatni kívánt beállítás alatti menüpontot:
Séma beállításainak módosítása.
Itt be tudod állítani, hogy mit mikor hogyan miképp.
Ha esetleg még jobban magadra szeretnéd szabni a gépet, akkor a Speciális energiaellátási beállítások módosítását válaszd. Jó dolgokat be lehet állítani benne! -
g.gergo
senior tag
válasz
t-bali3 #7886 üzenetére
persze, eldöntheted, mivel a te pénzed. csak arra akartam rávilágítani, h a gyártók sztem ráálltak az adjuk el a semmit jó pénzért/felárért, aminek elég sokan bedőlnek, a belső műszaki tartalom meg alig-alig fejlődik. a tp meg ha csak egy kicsit is vigyázol rá, akkor az 2-3 év múlva is kb úgy fog kinézni mint újkorában. na mindegy ... mki döntsön tetszése és pénztárcája alapján
-
Parsley
csendes tag
válasz
t-bali3 #7268 üzenetére
Akkor még 180+ÁFA volt (1 hónapja) és ebből tudtam lealkudni 170+ÁFA-ra! Már vásároltam ott egy pár db gépet a cégnek lehet, hogy csak ezért engettek el ennyit!!
Ha valakinek ilyen problémája van, akkor keressen meg és beszélek az ottani ismerősömmel! Szerintem -10eFt-ot el tudok intézni ... -
capafog23
őstag
válasz
t-bali3 #6851 üzenetére
Nekem nincs ilyen hang.
Hétfő óta vagyok egy 1160-as boldog tulajdonosa.
Egyik zavaró dolog hogyha kicsit hosszabb ideig játszom, és mondjuk pont a wasd-nél akkor a csuklóm ott van a laptopon és pont ott melegedik, mondjuk ezt egyszerűen kiküszöbölhetném egy usb-s billel, másik kis hiba hogy az érintőgombok néha tovább maradnak lenyomva, mint ahogy ott van az ujjam.
Ezeket leszámítva, jó vétel volt. -
golyani
őstag
válasz
t-bali3 #6851 üzenetére
nyugi időnként elmúlik időnként abbahagyja teljesen random
de ha megy a noti hűtő meg szól a zene már meg sem hallom. sok mindent nem tudsz ellene tenni. tuti vmi fojtótekercs lehet mert nekem egy időben az asztali gépemben a vga volt ilyen.
#6846: nem integrált csak ez nem az msi topic
-
-
buherton
őstag
válasz
t-bali3 #6705 üzenetére
Mostanában a gyártók rászoktak a recovery partícióra. Semmiféle cd-dvd-t nem adnak hozzá. Nekem a Windows-nak a partíciójára oda tették a drivereket, és talán a szoftvereket is, de még nem nagyon néztem meg. Én úgy tudom, hogy ha van licenced már pedig a HP dv5-öt szokásuk adni, akkor magát a szoftvert mindegy honnan szeded le, csak a megfelelő kódot írd be. Amúgy úgy kapod meg, hogy rá van telepítve, de az első bekapcsolásnál telepít méh valamit, szerintem akkor teszi fel a drivereket.
Sorry kifutottam a mod időből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest