Új hozzászólás Aktív témák
-
jtzk
tag
Üdv.
NAGY gondom vanVettem használtan egy HP Pavilion dv5-1180eh-t
Xp volt rajta, de ugyebár haladni akartam a korral, feltettem egy 30 napos prob. W7-et.Nincs is ezzel gond, csak egy kicsit a drivereket összevissza szedtem össze, és igy eléggé belassult az OP.
Újratelepítettem
És itt kezdődött a probléma
Amikor a W7 telepítés eljutott odáig h újraindul, megnyekkent az egész gép.
Egyedül csak a HP logoig jut el. Hiába lépnék be a boot menübe vagy a bios-ba, semmi.
Csak villog felül a kis vonalka, egy idő után meg minden billnyomásra elkezd sípolni.
Elszállt volna a bios? Vagy mi lehet a géppel? (elvileg hibátlanként vettem, teljesen tökéletes állapotban van) 1 éves a gép.
Próbáltam hard-resetet, amit a HP weboldalán olvastam. Nem ért semmit se. Esetleg ha valaki találkozott hasolnló hibával, hogy oldotta meg?Gondoltam arra is hogy a vinyó nyirodott ki, de akkor is a biosig elkéne hogy tudjak jutni.
Örülnék, ha valaki tudna segiteni. Köszi.
-
jtzk
tag
válasz SeniorTilla #13448 üzenetére
Köszi a választ. De sajnos nem tudok eljutni a boot menüig se. Megynomom az F9-et, a HP logo alatt ki is írja h boot menü f9, de semmi, feketeség, és csak a kis vonalka villog a bal felső sarokban.
Bioszt nem frissítettem.
-
jtzk
tag
válasz SeniorTilla #13451 üzenetére
Elvileg ugye a hp 2 év garanciát vállal. Az üzletben ahol lett véve ott lejárt a gari. Ha kiveszem a vinyót, nem vesztem el a 2 év HP garit? Köszi
-
jtzk
tag
válasz SeniorTilla #13453 üzenetére
Szia. Köszi, ki akkor neki is esek mindjárt.... de csak finoman
-
jtzk
tag
válasz SeniorTilla #13453 üzenetére
Szia. Kivettem a vinyót. Bejött fajintosan a bios...
Visszatettem, ugyanugy halott a gép
Asztali géppel leformázzam, és utána próbálkozzak? Szerinted ez igy segithet?
-
jtzk
tag
válasz SeniorTilla #13458 üzenetére
Köszi. Probléma megoldva!
-
jtzk
tag
Eszközkezelő: A309 (ismeretlen eszköz)
Ez miez? Milyen driver-t rakjak fel, mert nem találom a hp oldalán?
DV5-1180eh (win7)
-
jtzk
tag
Üdv. Sikerült feltelepítenem a tv-tunert. Ugyebár mpeg2-es igy digitális adások vételére alkalmatlan. Megoldható-e hogy a kábeltévés adásokat tudjam fogni a laptoppal??
HP DV5 1180-ehVálaszt előre is köszönöm
-
jtzk
tag
Üdv. HP dv5-ön van egy érintőgomb. Quickplay. Elvileg valami menünek kellene előjönni az érintésére, de nincs hozzárendelve semmi nálam. Hogy tudom életre kelteni? (w7 op rendszerem van)
-
jtzk
tag
Tiszteletem!
HP Pavilion DV5 1180eh laptopom van, és egy hiba épett fel, amiben szeretném a segítségeteket kérni.Probléma: ma délelőtt még hibátlanul működött, neteztem, kicsit filmeztem rajta. Lekapcsoltam, lecsuktam és rohantam a következő órámra. 2 órával később indítanám el, és annyi történt, hogy bejött a HP logó, és utána fekete kép és a bal felső sarokban villog a kurzor. Kivettem az akksit, a gombelemet egy időre, de ugyan ez... Biosba, boot menübe nem enged belépni. Néha amikor nyomkodom a megfelelő gombot, elkezd csipogni (szirénázni), néha nem...
Régebben volt olyan gondom, hogy véletlenül leformáztam azt a 100 megás partíciót, amit a W7 hoz létre a vinyón, és ugyanez a helyzet lépett fel.
Megoldásom az volt, hogy kivettem és leformáztam asztali gépen, aztán újraraktam az OP-t, és tökéletesen működött mindidáig (persze párszor újraraktam azóta is a rendszert...)
Egyből arra gondoltam, hogy biztos most is valami megzavarodott a vincseszterben és ez a gond... Kivettem, próbáltam anélkül indítani a gépet, de semmi.
Sajnos nem tudom mi lehet a gond...Remélem érthetően fogalmaztam, és valaki tudna nekem segíteni (elégé szeretem bújni, a gépeket, így semmilyen megoldástó nem riadok vissza. Precízen, óvatosan bánok a géppel) Gari már nincs a gépre...
Annyit még hozzáfűznék, hogy nagyon vigyáztam a gépre, elejtve nem volt, külső ütés nem érhetteKöszi előre is
-
jtzk
tag
Igen, csak az a gond, hogy vinyó nélkül se jut el a BIOS-ig... Amikor ez az eset történt, akkor kivettem a vinyót, bekapcsoltam a gépet, és azonnal kiírta, hogy nincs miről boot-olni, onnan tudtam, hogy vinyó gond lesz. Akkor biosba is be tudtam lépni merevlemez nélkül....
-
jtzk
tag
Sziasztok. Megoldódott a probléme. Gondolt egyet a gép és elindult... azóta sincs vele gond
-
jtzk
tag
HP pavilion dv5 1180eh laptopomhoz keresek vga drivert. Nvidia 9600mgt 64 bites w7-hez.
Többet is leszedtem, de telepitésnél kiírja, hogy nem talál megfelelő hardvert :S
Előre is köszi, ha valaki tud küldeni egy linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- OLED TV topic
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5 Pro teszt
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Hp 640 g4 laptop 8250u i5 8gb ddr 4 256 gb ssd akku töltő kamera világtó billentyűzet
- Dell E5470 6440Hq 8 gb ddr4 256 gb ssd világító billentyűzet kamera akku töltő
- ASUS ROG ZEPHYRUS G14 14.0" WUXGA 144HZ-AMD RYZEN 7 6800HS/ RX6800S 8GB/ 16GB DDR5/1TB M.2 SSD/GARI
- Dell Latitude 5420 Magyar vil. bill. Intel core i5 1145G7 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro
- Microsoft Surface Laptop 2 ultrabook - 13.5" 2K 3:2 IPS TOUCHSCREEN / i5-8350U / 8Gb / 256Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest