Hirdetés
Aktív témák
-
7
addikt
Topic zárva, továbbiak tupacamaru linkjén.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Changeling
üzenetére
Szerintem próbálkozz itt, hamarabb fogsz válaszokat kapni.

-
Imafett
aktív tag
válasz
Changeling
üzenetére
Hello válaszolni nem tudok sajnos de most tervezem egy dv7es gép megvásárlását esetleg tunál irni tapasztalatokat kis teljseítményt hogy hol vetted menyiért milyen tipus pontosan mert nekem magyon megteccet és tuttommal a hp jó gépeket gyártott mindig is köszi előre is Imafett
(szerk) esetleg 1-2 képet tudnál mellékelni?? -
Changeling
csendes tag
Üdv!
HP DV7-es laptopom gyors gombjaival van problémám. A gépen nem előtelepített rendszer van. Előszőr Win7 most WinVista-val próbáltam megoldani a jelenséget, egyenlőre reménytelenűl. Feltelepítettem HP oldalról letöltött legfrissebb Quick Launch Button drivert de így semm működnek rendesen. A probléma a következő: a MUTE gomb pl nem vált narancssárgára ha megnyomom de a rendszer néma lesz(már ha éppen érzékeli...) a wifi gomb vagy működik vagy nem... A hangerő szabályzó a legrosszabb ugyanis teljesen random módon változtatja a hangerőt a rendszerben mikor milyen kedve van. Eléggé idegesítő nem tudom a wifi-t rendesen használni meg a hang is állandóan változik.
További kérdésem hogy milyen hp programokat vagy drivereket kellene telepíteni úgy általában. Nem igazán értem hogy mi mire kell (pl quick touch,MVP stb).Rendszerem : WinVista SP2 32bit
Segítséget előre is köszönöm, bármilyen tipp jöhet.
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- Automata kávégépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 10700K , RTX 3090 24GB , 32GB 3600MHz , 1TB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

További kérdésem hogy milyen hp programokat vagy drivereket kellene telepíteni úgy általában. Nem igazán értem hogy mi mire kell (pl quick touch,MVP stb).