- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- RAM topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Aktív témák
-
7
addikt
Topic zárva, továbbiak tupacamaru linkjén.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Changeling #1 üzenetére
Szerintem próbálkozz itt, hamarabb fogsz válaszokat kapni.
-
Imafett
aktív tag
válasz
Changeling #1 üzenetére
Hello válaszolni nem tudok sajnos de most tervezem egy dv7es gép megvásárlását esetleg tunál irni tapasztalatokat kis teljseítményt hogy hol vetted menyiért milyen tipus pontosan mert nekem magyon megteccet és tuttommal a hp jó gépeket gyártott mindig is köszi előre is Imafett
(szerk) esetleg 1-2 képet tudnál mellékelni?? -
Changeling
csendes tag
Üdv!
HP DV7-es laptopom gyors gombjaival van problémám. A gépen nem előtelepített rendszer van. Előszőr Win7 most WinVista-val próbáltam megoldani a jelenséget, egyenlőre reménytelenűl. Feltelepítettem HP oldalról letöltött legfrissebb Quick Launch Button drivert de így semm működnek rendesen. A probléma a következő: a MUTE gomb pl nem vált narancssárgára ha megnyomom de a rendszer néma lesz(már ha éppen érzékeli...) a wifi gomb vagy működik vagy nem... A hangerő szabályzó a legrosszabb ugyanis teljesen random módon változtatja a hangerőt a rendszerben mikor milyen kedve van. Eléggé idegesítő nem tudom a wifi-t rendesen használni meg a hang is állandóan változik.
További kérdésem hogy milyen hp programokat vagy drivereket kellene telepíteni úgy általában. Nem igazán értem hogy mi mire kell (pl quick touch,MVP stb).
Rendszerem : WinVista SP2 32bit
Segítséget előre is köszönöm, bármilyen tipp jöhet.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged