Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Google Chromecast topic
- Projektor topic
Aktív témák
-
7
addikt
Topic zárva, továbbiak tupacamaru linkjén.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Changeling
üzenetére
Szerintem próbálkozz itt, hamarabb fogsz válaszokat kapni.

-
Imafett
aktív tag
válasz
Changeling
üzenetére
Hello válaszolni nem tudok sajnos de most tervezem egy dv7es gép megvásárlását esetleg tunál irni tapasztalatokat kis teljseítményt hogy hol vetted menyiért milyen tipus pontosan mert nekem magyon megteccet és tuttommal a hp jó gépeket gyártott mindig is köszi előre is Imafett
(szerk) esetleg 1-2 képet tudnál mellékelni?? -
Changeling
csendes tag
Üdv!
HP DV7-es laptopom gyors gombjaival van problémám. A gépen nem előtelepített rendszer van. Előszőr Win7 most WinVista-val próbáltam megoldani a jelenséget, egyenlőre reménytelenűl. Feltelepítettem HP oldalról letöltött legfrissebb Quick Launch Button drivert de így semm működnek rendesen. A probléma a következő: a MUTE gomb pl nem vált narancssárgára ha megnyomom de a rendszer néma lesz(már ha éppen érzékeli...) a wifi gomb vagy működik vagy nem... A hangerő szabályzó a legrosszabb ugyanis teljesen random módon változtatja a hangerőt a rendszerben mikor milyen kedve van. Eléggé idegesítő nem tudom a wifi-t rendesen használni meg a hang is állandóan változik.
További kérdésem hogy milyen hp programokat vagy drivereket kellene telepíteni úgy általában. Nem igazán értem hogy mi mire kell (pl quick touch,MVP stb).Rendszerem : WinVista SP2 32bit
Segítséget előre is köszönöm, bármilyen tipp jöhet.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 12400F , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Esztétikai hibás Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Mac mini M2 2023 8/256GB új állapot
- Gamer PC jó áron! Ryzen 7 5800X/Rog RTX2080 Super/1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

További kérdésem hogy milyen hp programokat vagy drivereket kellene telepíteni úgy általában. Nem igazán értem hogy mi mire kell (pl quick touch,MVP stb).