Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Figyelmeztethet a GeForce-ok esetleges leégésére az ASUS GPU Tweak
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- Apple MacBook
- A 3 nm-hez viszonyítva már most jobban áll a Samsung 2 nm-es node-ja
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
válasz
hdanesz #73519 üzenetére
Sziasztok,
A kopogás elvileg orvosolva lett (kicserélték a stabpálcákat), viszont elért engem is az EGR cső repedés. (2.2 i-dtec Accord, 2009).
A szerelő azt tanácsolta, hogy AWI hegesztőhöz elviszi és hátha meg tudja oldani a dolgot. Én őszintén kicsit tartok tőle, hogy mennyire lesz tartós megoldás. Ráadásul itt olvastam, hogy ez típushiba...és a gyár előjött egy átdolgozott csővel, ami már elvileg jobban bírja a strapát.A szerelő is tudna rendelni új alkatrészt, bár nem tudom, hogy gyári/módosított lenne-e. Ha igen, akkor látszólag egyértelmű a dolog, mert én inkább arra bíznám a további 10-15 évet....mint valami tákolt cuccra. Ha nem gyárit tud rendelni, akkor gond van...mert hozott anyagból nem dolgozik, tehát az nem opció hogy én megrendelem a fenti oldalról és hajrá, ő beszereli.
Mennyire komplikált ezt cserélni? Mert azon gondolkozom, hogy inkább elhozom a kocsit tőle és elviszem a szomszéd utcában lévő autószerelőhöz, aki dolgozik hozott anyaggal is.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest