Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce 8800 GTX - forradalmi nagyágyú
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
válasz
hdanesz #73519 üzenetére
Sziasztok,
A kopogás elvileg orvosolva lett (kicserélték a stabpálcákat), viszont elért engem is az EGR cső repedés. (2.2 i-dtec Accord, 2009).
A szerelő azt tanácsolta, hogy AWI hegesztőhöz elviszi és hátha meg tudja oldani a dolgot. Én őszintén kicsit tartok tőle, hogy mennyire lesz tartós megoldás. Ráadásul itt olvastam, hogy ez típushiba...és a gyár előjött egy átdolgozott csővel, ami már elvileg jobban bírja a strapát.A szerelő is tudna rendelni új alkatrészt, bár nem tudom, hogy gyári/módosított lenne-e. Ha igen, akkor látszólag egyértelmű a dolog, mert én inkább arra bíznám a további 10-15 évet....mint valami tákolt cuccra. Ha nem gyárit tud rendelni, akkor gond van...mert hozott anyagból nem dolgozik, tehát az nem opció hogy én megrendelem a fenti oldalról és hajrá, ő beszereli.
Mennyire komplikált ezt cserélni? Mert azon gondolkozom, hogy inkább elhozom a kocsit tőle és elviszem a szomszéd utcában lévő autószerelőhöz, aki dolgozik hozott anyaggal is.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Milyen program, ami...?
- BMW topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politikai mémek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest